reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ale brodacid nie można w ciąży, teraz doczytałam.
też o tym czytalam ale czy to można w ciąży? I tak myślę że poczekam z tym do drugiego trymestru i może umowie się do dermatologa bo i tak mam z Luxmed za free.
o kurde nastraszylas mnie z tym skubaniem. Już jej nie ruszam. Choc korzeń widzę już. No właśnie te wszystkie sikacze działają miejscowo więc nic nie powinno być. Ale dla bezpieczeństwa poczekam do drugiego trymestru. Już niewiele zostało 😌
ciekawe, ja się pytałam mojego gina czy nie robić badań bo może zwiększyć ta dawkę to mi powiedziała że przy tych mutacjach co ja ta 0,4 jest w zupełności wystarczająca i dla mojej wagi i dla osoby otyłej. Ale nie rozpedzalismy się aż tak daleko.
No ciekawe..bo o żadnym badaniu nie było mowy tylko ale to zobaczymy, zależy od wagi w 3 trymestrze.
Przyjęłam ze spokojem póki co.

ale brodacid nie można w ciąży, teraz doczytałam.
też o tym czytalam ale czy to można w ciąży? I tak myślę że poczekam z tym do drugiego trymestru i może umowie się do dermatologa bo i tak mam z Luxmed za free.
o kurde nastraszylas mnie z tym skubaniem. Już jej nie ruszam. Choc korzeń widzę już. No właśnie te wszystkie sikacze działają miejscowo więc nic nie powinno być. Ale dla bezpieczeństwa poczekam do drugiego trymestru. Już niewiele zostało 😌
ciekawe, ja się pytałam mojego gina czy nie robić badań bo może zwiększyć ta dawkę to mi powiedziała że przy tych mutacjach co ja ta 0,4 jest w zupełności wystarczająca i dla mojej wagi i dla osoby otyłej. Ale nie rozpedzalismy się aż tak daleko.
Pewnie nie można jak wszystko w ciąży. Ale bądźmy szczerzy to działa przecież mieiscowo, w jaki sposób mogłoby zaszkodzić maleństwu?

Ja nie wierzę w żadne znaki. Widziałam bociana już tysiąc raz i w locie i be lotu. I nad domem i nad Wisłą ;)
W ciąży nie będę bo nie mogę być jeszcze przez 2 miesiące. Jestem mega zodiakarą xD czasem sobie słucham mojej ulubionej wróżki - ale jej teksty o jesiennej ciąży biorę jako formę żartu, zabawy i rozrywki.

Wierzę w siebie, w badania, medycynę i nasienie mojego męża :p

Ja nie wierzę w żadne znaki. Widziałam bociana już tysiąc raz i w locie i be lotu. I nad domem i nad Wisłą ;)
W ciąży nie będę bo nie mogę być jeszcze przez 2 miesiące. Jestem mega zodiakarą xD czasem sobie słucham mojej ulubionej wróżki - ale jej teksty o jesiennej ciąży biorę jako formę żartu, zabawy i rozrywki.

Wierzę w siebie, w badania, medycynę i nasienie mojego męża :p
ja też nie wierzę,tak tylko pisałam,bo przez 12 lat nie miałam takiej sytuacji.

@marsi89 widzę,że mój rocznik ☺️ co myślisz o tych bocianach? Bo ja już głupieje... 😆
tak, 89. No ja wierzę w takie znaki. Takze trzymam kciuki.
No ciekawe..bo o żadnym badaniu nie było mowy tylko ale to zobaczymy, zależy od wagi w 3 trymestrze.
Przyjęłam ze spokojem póki co.
a ty bierzesz heparynę ze względu na co? Bo to może od tego zależy.
Pewnie nie można jak wszystko w ciąży. Ale bądźmy szczerzy to działa przecież mieiscowo, w jaki sposób mogłoby zaszkodzić maleństwu?
też tak myślę. Ale poczekam do tego drugiego trymestru to już niedługo
A to nie jest często tak, że wcale nie chodzi o to, że nie można w ciąży dlatego, że coś jest szkodliwe tylko nieprzebadane? ;)
to jest często tak że można ale nikt nie chce podnieść odpowiedzialności jak coś się stanie więc lepiej napisać że nie można.

reklama
tak, 89. No ja wierzę w takie znaki. Takze trzymam kciuki.
a ty bierzesz heparynę ze względu na co? Bo to może od tego zależy.
też tak myślę. Ale poczekam do tego drugiego trymestru to już niedługo
to jest często tak że można ale nikt nie chce podnieść odpowiedzialności jak coś się stanie więc lepiej napisać że nie można.
Te boćki dają mi taką złudną nadzieję 🤭

Do góry