reklama
No ciekawe..bo o żadnym badaniu nie było mowy tylko ale to zobaczymy, zależy od wagi w 3 trymestrze.ale brodacid nie można w ciąży, teraz doczytałam.
też o tym czytalam ale czy to można w ciąży? I tak myślę że poczekam z tym do drugiego trymestru i może umowie się do dermatologa bo i tak mam z Luxmed za free.
o kurde nastraszylas mnie z tym skubaniem. Już jej nie ruszam. Choc korzeń widzę już. No właśnie te wszystkie sikacze działają miejscowo więc nic nie powinno być. Ale dla bezpieczeństwa poczekam do drugiego trymestru. Już niewiele zostało
ciekawe, ja się pytałam mojego gina czy nie robić badań bo może zwiększyć ta dawkę to mi powiedziała że przy tych mutacjach co ja ta 0,4 jest w zupełności wystarczająca i dla mojej wagi i dla osoby otyłej. Ale nie rozpedzalismy się aż tak daleko.
Przyjęłam ze spokojem póki co.
Madlein
Fanka BB :)
Pewnie nie można jak wszystko w ciąży. Ale bądźmy szczerzy to działa przecież mieiscowo, w jaki sposób mogłoby zaszkodzić maleństwu?ale brodacid nie można w ciąży, teraz doczytałam.
też o tym czytalam ale czy to można w ciąży? I tak myślę że poczekam z tym do drugiego trymestru i może umowie się do dermatologa bo i tak mam z Luxmed za free.
o kurde nastraszylas mnie z tym skubaniem. Już jej nie ruszam. Choc korzeń widzę już. No właśnie te wszystkie sikacze działają miejscowo więc nic nie powinno być. Ale dla bezpieczeństwa poczekam do drugiego trymestru. Już niewiele zostało
ciekawe, ja się pytałam mojego gina czy nie robić badań bo może zwiększyć ta dawkę to mi powiedziała że przy tych mutacjach co ja ta 0,4 jest w zupełności wystarczająca i dla mojej wagi i dla osoby otyłej. Ale nie rozpedzalismy się aż tak daleko.
Alabama89
A to nie jest często tak, że wcale nie chodzi o to, że nie można w ciąży dlatego, że coś jest szkodliwe tylko nieprzebadane?Pewnie nie można jak wszystko w ciąży. Ale bądźmy szczerzy to działa przecież mieiscowo, w jaki sposób mogłoby zaszkodzić maleństwu?
olka11135
Ja nie wierzę w żadne znaki. Widziałam bociana już tysiąc raz i w locie i be lotu. I nad domem i nad Wisłą
W ciąży nie będę bo nie mogę być jeszcze przez 2 miesiące. Jestem mega zodiakarą xD czasem sobie słucham mojej ulubionej wróżki - ale jej teksty o jesiennej ciąży biorę jako formę żartu, zabawy i rozrywki.
Wierzę w siebie, w badania, medycynę i nasienie mojego męża
W ciąży nie będę bo nie mogę być jeszcze przez 2 miesiące. Jestem mega zodiakarą xD czasem sobie słucham mojej ulubionej wróżki - ale jej teksty o jesiennej ciąży biorę jako formę żartu, zabawy i rozrywki.
MartaS89
ja też nie wierzę,tak tylko pisałam,bo przez 12 lat nie miałam takiej sytuacji.Ja nie wierzę w żadne znaki. Widziałam bociana już tysiąc raz i w locie i be lotu. I nad domem i nad Wisłą
olka11135
ja też nie wierzę,tak tylko pisałam,bo przez 12 lat nie miałam takiej sytuacji.
Wiesz ja przez 20 lat nie miałam takiej sytuacji, żebym miała cykl 26 dniowy, ba żebym miała cykl krótszy niż 35 dni. A teraz miałam. To nic nie znaczy totalnie, że nigdy czegoś tam nie było
Madlein
Dokładnie. Lekarka tłumaczyła mi przy jednym leku, że tak pisze bo nie ma badań w tym kierunku. A nie ma, bo żadna komisja etyczna nie wydałaby zgody.A to nie jest często tak, że wcale nie chodzi o to, że nie można w ciąży dlatego, że coś jest szkodliwe tylko nieprzebadane?
marsi89
tak, 89. No ja wierzę w takie znaki. Takze trzymam kciuki.@marsi89 widzę,że mój rocznik co myślisz o tych bocianach? Bo ja już głupieje...
a ty bierzesz heparynę ze względu na co? Bo to może od tego zależy.No ciekawe..bo o żadnym badaniu nie było mowy tylko ale to zobaczymy, zależy od wagi w 3 trymestrze.
Przyjęłam ze spokojem póki co.
też tak myślę. Ale poczekam do tego drugiego trymestru to już niedługoPewnie nie można jak wszystko w ciąży. Ale bądźmy szczerzy to działa przecież mieiscowo, w jaki sposób mogłoby zaszkodzić maleństwu?
to jest często tak że można ale nikt nie chce podnieść odpowiedzialności jak coś się stanie więc lepiej napisać że nie można.A to nie jest często tak, że wcale nie chodzi o to, że nie można w ciąży dlatego, że coś jest szkodliwe tylko nieprzebadane?
reklama
MartaS89
Te boćki dają mi taką złudną nadziejętak, 89. No ja wierzę w takie znaki. Takze trzymam kciuki.
a ty bierzesz heparynę ze względu na co? Bo to może od tego zależy.
też tak myślę. Ale poczekam do tego drugiego trymestru to już niedługo
to jest często tak że można ale nikt nie chce podnieść odpowiedzialności jak coś się stanie więc lepiej napisać że nie można.