reklama
Coś musi być na rzeczy choć ja już byłam po teście pozytywnymNo ja 12 lat już na wsi mieszkam i nigdy tak nie było,a w ciągu 2 tygodni to już 4 raz. Nie chcę się nakręcać,ale dla mnie to dziwne.
MartaS89
Fanka BB :)
Ja dopiero próbuje zajść w ciążę,ale u mnie to inna sytuacja, może czytałaś.Coś musi być na rzeczy choć ja już byłam po teście pozytywnym
Madlein
Oj bardzo trudne...@marsi89 Ej, wez nie skub, dostanie Ci się bakteria i będziesz miała duzy problem. Te psikacze z apteki właśnie działają jak wymrazanie. Wiadomo, że masz ryzyko nadkażenia skóry (ale mniejsze niż przy skubaniu), ale generalnie co w wymrazaniu niebezpiecznego dla ciazy? Jak masz wątpliwości, to bierz skierowanie do dermatologa, musi Cię przyjac.
@Madlein Trzymaj się, widzę że początki trudne emocjonalnie!
Dzisiaj już troszkę lepiej jak druga kreska praktycznie odrazu wyskoczyła na teście Tylko te mdłości jakby się uspokoiły.
Pewnych rzeczy nie przeskoczę, mam nadzieję że będzie dobrze.
Tak czytałamJa dopiero próbuje zajść w ciążę,ale u mnie to inna sytuacja, może czytałaś.
MartaS89
Zobaczymy co przyniesie los ja mam nadzieję i wierzę,że mi się uda mimo wszystkich przeciwności. I wam wszystkim też życzę upragnionej,zdrowej ciążyTak czytałam
Na pewno się idę, trzymam kciukiZobaczymy co przyniesie los ja mam nadzieję i wierzę,że mi się uda mimo wszystkich przeciwności. I wam wszystkim też życzę upragnionej,zdrowej ciąży
Odnośnie heparyny dostałam informację, że być może w 3 trymestrze dostanę 0,6 ale w zależności ile przytyje
A byłam przekonana, że u mnie profilaktyczna będzie cały czas.
Apteka nie zrealizowała mi zamówienia na moje strzykawki i na jutro mi brakuje- ciekawe jak ja zrobię zastrzyk oryginalną
Apteka nie zrealizowała mi zamówienia na moje strzykawki i na jutro mi brakuje- ciekawe jak ja zrobię zastrzyk oryginalną
reklama
marsi89
ale brodacid nie można w ciąży, teraz doczytałam.Moja córka kiedyś miała, obskubalam ją ile dało radę i dopiero tym brodacidem posmarowałam i dało radę, wcześniej tez nie działało.
też o tym czytalam ale czy to można w ciąży? I tak myślę że poczekam z tym do drugiego trymestru i może umowie się do dermatologa bo i tak mam z Luxmed za free.Verrumal jest na receptę. Synowi nawet wymrażanie nie pomagało, miał mieć usuwaną chirurgicznie, ale zanim to dostał verrumal. Poszło i już kilka lat mamy spokój.
o kurde nastraszylas mnie z tym skubaniem. Już jej nie ruszam. Choc korzeń widzę już. No właśnie te wszystkie sikacze działają miejscowo więc nic nie powinno być. Ale dla bezpieczeństwa poczekam do drugiego trymestru. Już niewiele zostało@marsi89 Ej, wez nie skub, dostanie Ci się bakteria i będziesz miała duzy problem. Te psikacze z apteki właśnie działają jak wymrazanie. Wiadomo, że masz ryzyko nadkażenia skóry (ale mniejsze niż przy skubaniu), ale generalnie co w wymrazaniu niebezpiecznego dla ciazy? Jak masz wątpliwości, to bierz skierowanie do dermatologa, musi Cię przyjac.
@Madlein Trzymaj się, widzę że początki trudne emocjonalnie!
ciekawe, ja się pytałam mojego gina czy nie robić badań bo może zwiększyć ta dawkę to mi powiedziała że przy tych mutacjach co ja ta 0,4 jest w zupełności wystarczająca i dla mojej wagi i dla osoby otyłej. Ale nie rozpedzalismy się aż tak daleko.Odnośnie heparyny dostałam informację, że być może w 3 trymestrze dostanę 0,6 ale w zależności ile przytyje