reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie, chodzę do ginekologa zwykłego. U mnie nie ma żadnych od problemów niepłodności.
Myślę, że sama powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie jak bardzo Ci zależy, jakie masz możliwości czasowe i finansowe oraz czy czujesz, że masz jeszcze czas czy jednak czujesz, że i czas gra kluczowa role i pod te wszytskie czynniki dobrać swoje działanie. Temat niepłodności jest trudnym tamatem - jednak lekarz widzi potrzebę diagnostyki, drugi w ciemno daje leki. Jeden Ci powie, że masz się wyluzować i starać, drugi obstawi lekami.
Mój poprzedni lekarz nie widział potrzeby badania hormonów, ja widziałam wiec zmieniłam lekarza - i endokrynologa i ginekologa.

Myślę, że sama powinnaś sobie odpowiedzieć na pytanie jak bardzo Ci zależy, jakie masz możliwości czasowe i finansowe oraz czy czujesz, że masz jeszcze czas czy jednak czujesz, że i czas gra kluczowa role i pod te wszytskie czynniki dobrać swoje działanie. Temat niepłodności jest trudnym tamatem - jednak lekarz widzi potrzebę diagnostyki, drugi w ciemno daje leki. Jeden Ci powie, że masz się wyluzować i starać, drugi obstawi lekami.
Mój poprzedni lekarz nie widział potrzeby badania hormonów, ja widziałam wiec zmieniłam lekarza - i endokrynologa i ginekologa.
ginekolog typowo od niepłodności?

reklama
Do góry