natala123456
Fanka BB :)
To tym bardziej dziwie się ze pozwoli Tobie ronić w domu… nie chce Ciebie straszyć, ale cokolwiek zaniepokoi Ciebie to zgłaszaj się do szpitala. Wiem, ze tez Tobie tak powiedzieli. Ale naprawdę, nie lekceważ niczego. Moja siostra miała CP, ona po prostu plamila. Po 2 tygodniach poszła do mojego ginekologa (byłam wtedy w 7 miesiącu pierwszej ciazy) a on nie zauważył ciazy i wmówił jej ze to od stresu może plamić… nawet nie zlecił żadnych badań żeby wykluczyć ciazy… po następnych 2 tygodniach prawie straciłam siostre w ostatniej chwili trafiła do szpitala, pękł jej jajowod… ona strasznie to przeżyła bo wiadomo na cito operacja, z wielkim ryzykiem nie tylko życia ale również utarty nadziei na dzieci… ja byłam cała od siebie, bo tak potraktował ja lekarz któremu ufałam ze z moim dzieckiem jest okey… koniec końców lekarz który zdiagnozował krwotok wewnętrzny powiedział ze ciąża mogła być zupełnie niewidoczna wcześniej dla lekarza, ale mimo wszystko powinien upewnić się badaniami a nie tłumaczyć stresem…Nie, od początku nie można jej zlokalizować
Trzymam wielkie kciuki, ze wkoncu wezmą się lekarza do roboty i wymyśla coś konkretnego w Twoim przypadku, bo to jest aż nie dopomyslenia, ze tak sobie to olewaja…