Bardzo smutne i ciężkie to co Cię spotkało. Przytulam mocno.
Dziękuje, wiecie co jest z tego wszystkiego „najpiękniejsze”? W takich sytuacjach widzisz kto jest razem z Tobą… mega doceniam mojego męża
Uwazam ze lepiej trafić nie mogłam! Dziękuje Bogu ze postawił mi go na drodze, a wiem ze to Jego sprawa, ale to długa historia…
dziękuje za moich rodziców
Moja mama jest straszna panikara, ale nie zawracała mi głowy, dzwoniła do męża. Dziękuje za moja siostre
Ona dokładnie wie co przechodzę, ponieważ jest po podobnych przejściach, również ledwo wyszła żywa, po ciąży pozamacicznej, trafiła z krwotokiem wewnętrznym do szpitala w ostatniej chwili… dziękuje za moje szwagierki
Jedna jest wsparciem duchowym, druga zaopiekowała się moimi dziećmi i mężem
No i dziękuje mojej teściowej, która mimo ze jest bardzo opanowana i wyglada jakby nic na niej wrażenia nie wywarło wiem ze tez to przeżyła, bo była przy nas jak już czekaliśmy na pogotowie, no i gotuje nam obiadki, bo ja na razie jeszcze za słaba jestem… takze w takiej sytuacji można przekonać się ilu dobrych ludzi ma się wokół siebie
I to jest chyba najlepszym wsparciem dla kobiety po stracie, psychicznie czuje sie dobrze. Wiadomo, ze czasem mi smutno i łzy poleca, ale nie wstydzę się ich, daje sobie swobodę do moich odczuć, wszyscy mi ja dają i to jest piękne i naprawdę daje sile by podnieść się i żyć dalej, dla nich