Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się tam nie znam ale patrząc na interpretację wyników to ciąża, wczesna ale jak w mordę strzelił ciążaTeraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg
Od czegoś musi się zacząćTeraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg
Potwierdziłaś ciążę, teraz trzymamy kciuki!!!!Teraz sobie myślę, że może mi za mała ta bhcg
chyba na razie nie. Poczekam na dzien miesiączki (wtorek) i zrobie znowu bhcg, a potem w czwartek.Od czegoś musi się zacząć
Będziesz sprawdzać przyrost?
Miałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?chyba na razie nie. Poczekam na dzien miesiączki (wtorek) i zrobie znowu bhcg, a potem w czwartek.
Ale cieszę się, ze dziś tak wyszło, bo mam wizytę u profesor wiec od razu wypisze mi Clexane tak jak zapowiadała.
dzieki!!!Potwierdziłaś ciążę, teraz trzymamy kciuki!!!!
brałam od dwóch cykli acard75, dostinex, dodatkowo mąż brał suplementy fermibion i razem do owulacji pilismy zioła ojca srokiMiałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?
zapomniałam jeszcze o wiesiołka dwuletnim… już trzeci raz dochodzi do zapłodnienia jak zaczynam go bracMiałaś jakoś inaczej coś w tym cyklu?