K
Katijah
Gość
Możesz pokazać zdjzapomniałam jeszcze o wiesiołka dwuletnim… już trzeci raz dochodzi do zapłodnienia jak zaczynam go brac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz pokazać zdjzapomniałam jeszcze o wiesiołka dwuletnim… już trzeci raz dochodzi do zapłodnienia jak zaczynam go brac
brałam 3 tabletki dziennie do owulacjiMożesz pokazać zdj
Odstawiasz po owu?zapomniałam jeszcze o wiesiołka dwuletnim… już trzeci raz dochodzi do zapłodnienia jak zaczynam go brac
dosłownie za 5 minut. Dam znać!@Euforia0204 o której masz wizytę ? Ciekawa jestem co Ci powie i co przepisze
tak, po owu odstawiam, bo czytałam ze to może powodować poronienia.Odstawiasz po owu?
A na co to jest?brałam 3 tabletki dziennie do owulacji
to jest na cienkie endometriumA na co to jest?
Daj znać jak po wizycie
To nie pozostaje nic innego jak poczekać te 3 dni. A jakie suple zaleciła, tak z ciekawości?to jest na cienkie endometrium
Wyszłam z gabinetu i wcale nie jestem spokojniejsza.
Ciaza wg Jerzak zaczyna się od 15 wiec za 3 dni mam znowu isc na betę. Wprowadziła mi masę suplementów i heparynę os teraz na wypadek ciazy. I na wypadek scenariusza braku ciazy tez dała listę supli.