Mayred91
Fanka BB :)
Hej.
Też mam pcos lekarz mi zalecił branie Ovarin i podwójny kwas foliowy actifolin.
U nas cykle byly stymulowane ze względu na brak owulacji i pęcherzyka dominującego. I mieliśmy inseminacje która się udała .
A kolejna sprawa pcos to zespół różnych nieprawidłowości .
Może twój lekarz mówił o pco a nie pcos
Bo z tego co rozmawiałam z moim lekarzem to właśnie budowa jajników drobnopecherzykowata to jest pco , i u mnie też najpierw było że mam pco a później wyszło że pcos jak zrobiliśmy resztę badań.
Ale ja też nie jestem specjalistą pisze z własnego doświadczenia, własnych przejść i rozmów z lekarzem w klinice niepłodności .
Też mam pcos lekarz mi zalecił branie Ovarin i podwójny kwas foliowy actifolin.
U nas cykle byly stymulowane ze względu na brak owulacji i pęcherzyka dominującego. I mieliśmy inseminacje która się udała .
A kolejna sprawa pcos to zespół różnych nieprawidłowości .
Może twój lekarz mówił o pco a nie pcos
Bo z tego co rozmawiałam z moim lekarzem to właśnie budowa jajników drobnopecherzykowata to jest pco , i u mnie też najpierw było że mam pco a później wyszło że pcos jak zrobiliśmy resztę badań.
Ale ja też nie jestem specjalistą pisze z własnego doświadczenia, własnych przejść i rozmów z lekarzem w klinice niepłodności .
Hej dziewczyny! Byłam dziś na USG ze zlecenia profesor Jerzak. No i wyszło tam, że prawdopodobnie w jednym jajniku mam PCOS (w 6 d.c. w jednym jajniku mam 13 pęcherzyków, a w drugim 20 pęcherzyków). Także tak... W końcu jakaś informacja, która nakierowuje mnie na powody tych niepowodzeń.
Czy któraś z Was ma tę dolegliwość? Jak ja zwalczać? Dieta i sport? Czy coś jeszcze?