reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Mayred91 współczuję! U mnie jak to mąż powiedział, komunikacja do kitu w szpitalu, ale fachowcy dobrzy

U mnie goi się ładnie, tfu, tfu i oby tak zostało.

Od 9.30 czekam na zmianę opon... W międzyczasie byłam u dentysty i nadal czekam....

@Mayred91 współczuję! U mnie jak to mąż powiedział, komunikacja do kitu w szpitalu, ale fachowcy dobrzy

U mnie goi się ładnie, tfu, tfu i oby tak zostało.

Od 9.30 czekam na zmianę opon... W międzyczasie byłam u dentysty i nadal czekam....
kochane! Mam pytanie do stosujących heparynę od razu po dowiedzeniu się o ciąży. Czy jak się staralyscie to, żeby się dowiedziec o ciazy to szlyscie od razu na betę czy na spokojnie w dniu miesiączki test?
Jestem dziś 8 dni po owulacji. Zastanawiam się kiedy zacząć testować, bo ginekolog na ostatniej wizycie mówiła mi, że trzeba będzie jak najszybciej wykryć ciążę.
Od dwóch dni czuje się baaardzo źle, mdło. Ale boli brzucha jak w poprzednich ciążach zero.

kochane! Mam pytanie do stosujących heparynę od razu po dowiedzeniu się o ciąży. Czy jak się staralyscie to, żeby się dowiedziec o ciazy to szlyscie od razu na betę czy na spokojnie w dniu miesiączki test?
Jestem dziś 8 dni po owulacji. Zastanawiam się kiedy zacząć testować, bo ginekolog na ostatniej wizycie mówiła mi, że trzeba będzie jak najszybciej wykryć ciążę.
Od dwóch dni czuje się baaardzo źle, mdło. Ale boli brzucha jak w poprzednich ciążach zero.
a może to samopoczucie to od dostinex, który biorę w poniedziałku (pół tabletki)? Ale poprzednie 3 razy kiedy stosowałam lek, nic się nie działo.

Witam. Ja dziś byłam na kontroli ,,, ehhh szkoda gadać

. Nie wiadomo czy nie będę miała robionej histeroskopii bo jestem źle wyczyszczona po szpitalu.
A jeżeli do niedzieli moje plamienia nie ustaną to w poniedziałek mam się zgłosić na wizytę i ustalimy jakiś termin.
Starania chwilowo też wstrzymane do odwołania bo coś mu się macica nie podoba bo się nie obkurcza
...
U mnie zawsze jak się wali to wszystko

W dalszym ciągu mam leżeć i zero jakiegokolwiek wysiłku , nawet krótkie spacery zostały chwilowo wykluczone z mojego grafiku :(

Normalnie bosko tylko siąść i ryczeć
Przykro mi,ale dobrze że byłaś na kontroli a nie przełożyłas tego na później. Ty byłaś na izbie przyjęć z tym bolem brzucha i krwawieniem i Cię odesłali, że niby wszystko dobrze, tak? Brak słów. Natomiast marne pocieszenie, ale regularnie są tu kobiety, które muszą być kolejny raz lyzeczkowane, więc nie jest to wcale rzadkie. Jeśli Twój lekarz wyśle Cię od razu na histero, to lepiej niż samo łyżeczkowanie. Przy histero sprawdza czy nie ma przegrody w macicy itp. Nie załamuj się.

Ja czekam do terminu @ a też mam takie zalecenia.

reklama
Do góry