reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale to dziewczyny wystarczy kliknąć na nazwę waszego profilu nie na zdjęcie i wszystko jest 😛 liczba postów, reakcji, punkty itp. Kliknę na posty i wszystko co kiedykolwiek napisałyście jest dostępne 😉

Ale to dziewczyny wystarczy kliknąć na nazwę waszego profilu nie na zdjęcie i wszystko jest 😛 liczba postów, reakcji, punkty itp. Kliknę na posty i wszystko co kiedykolwiek napisałyście jest dostępne 😉
Mi bardziej chodziło o to, że jak nie mam w nicku imienia i roku urodzenia, to ktoś musiałby faktycznie bardziej się wysilać i sprawdzać profil zeby po innych wpisach dojść do jakichś wnioskow 😜 wcześniej jakos nie myslalam o tym. ale też racja, że zawsze wyjściem jest utworzenie konta 🙂

reklama
A dziękuję , u mnie na razie ok. 29+5 tc. Strach cały czas jest ze mną. Mały szybko rośnie, nie wiem co może być przyczyną, jest za duży jak na dany tydzień ciąży. Boje się że to przez to że nie przestrzegałam diety.

Cały czas trzymam za Ciebie kciuki...
Spokojnie, dzieci rosną roznie. Jedne szybciej inne wolniej, bo jedne się urodzą 2800 a inne 4800 ;) tutaj ważne jest aby rosło, aby wymiary się nie rozjeżdżały między sobą o więcej niż 3 tygodnie, także nie masz soe moim zdaniem czym martwić ;)

Tylko pamiętajcie, że konflikt serologiczny może wystąpić nie tylko w zakresie czynnika Rh.
Możliwe jest wystąpienie konfliktu serologicznego w postaci niezgodności w grupie krwi. Taki konflikt może wystąpić, gdy kobieta ma grupę 0, a dziecko odziedziczy grupę po tacie (np. A lub B). Wystąpienie takiego konfliktu najczęściej prowadzi do choroby hemolitycznej dziecka, która może być dla niego śmiertelna.
Jeśli dobrze pamiętam do polega to na tym, że komórki krwi dziecka są atakowane i dochodzi do ich rozpadu - a w związku z tym dochodzi do niedotlenienia i uszkodzenia narządów.
O kurde, to teraz jestem w szoku. I chwla Bogu ze nie wiedziałam tego przed ciąża bo ja mam grupę 0 a mąż ma B

Beta 208!!! W piątek było 6, więc chyba dobrze rośnie 😅
Ale pozostałe wyniki fatalne, TSH 5,24 a glukoza 101 😱 To mnie załamało. Zaraz piszę do mojego lekarza
Piękna beta gratuluję ;) z tsh idź do endo w miarę szybko. W ciąży muszą cie przyjąć w ciągu 7 dni. Niech lekarz sprawdzić da leki, będzie okej. Też teraz w tej ciazy musialam brać leki na tarczyce bo poszła w górę

To czy widać aktywności danej osoby chyba zależy od ustawień konta. Ja sobie to pozmieniałam i wydaje mi się ze u mnie już tej historii nie widać. Ale może się mylę 😀
W każdym razie ja nie mam problemu z tym co tutaj pisze, ale usunęłam po prostu imię i rok z nazwy 🙂

Gratuluję pięknej bety! Co do TSH to na pewno szybko je zbijesz. A na glukoze tez sie znajdzie rada 🙂

Ja dzis bylam robić kontrolnej wymazy bakteriologiczne, do tego chlamydia, mykoplasma, ureaplasma i cytologia. Trochę tego wyszło, ale tak mi doradziła lekarka przed rozpoczęciem starań.
Widać wszystkie posty normalnie jak się wejdzie na Twój profil :p

tak teraz już nie ma dostępu 😀 a jak u mnie to wygląda? Sprawdzić ktoś? Niby blokowałam coś tam ale czy się udało to nie wiem
Twoje posty też wszystkie widzę :p

dziwni i wścibscy 🙈 zero swobody. Ja też jak się dowiem, że jestem w ciąży to Wam napisze, ale nie będę mówić nikomu dopóki nie będzie po 10t. Mnie bardzo bolało jak mówiłam rodzicom, że to koniec, ten ich smutek i żal, tak bardzo chcieli być dziadkami.
Ja pamiętam łzy mojego taty jak straciłam pierwsza ciążę :( o drugiej ciąży powiedzialam mamie jak już ja straciłam i szlam do szpitala :( o kolejnyh dwóch wiedzieli od razu ale nie mówili nikomu. Mają teraz cudowna wnuczkę i cudownego wnuka ❤

masz jakieś chody na forum, albo jesteś tajnos agentos 🙈🤣
To ja też :D

Do góry