reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U Ciebie tez ograniczony dostęp :) Ja tez miałam sytuacje, gdzie ktoś czytał moje posty, ale miałam taaaki niefart - ta osoba była na mojej grupie ciążowej :o Dodatkowo później się okazało, ze dwie inne osoby (rodzina i koleżanka z pracy) mają moj miesiac. Zmieniłam konto, ale jakby ktoś bardzo chciał, to powiąże mnie z tamtym :) Z jednej strony nie pisałam nic takiego, ale jakby nie było skończyło się stratą i ta osoba dalej udaje, ze o niej nie wie :) Ludzie są dziwni serio.
dziwni i wścibscy 🙈 zero swobody. Ja też jak się dowiem, że jestem w ciąży to Wam napisze, ale nie będę mówić nikomu dopóki nie będzie po 10t. Mnie bardzo bolało jak mówiłam rodzicom, że to koniec, ten ich smutek i żal, tak bardzo chcieli być dziadkami.

reklama
Beta 208!!! W piątek było 6, więc chyba dobrze rośnie 😅
Ale pozostałe wyniki fatalne, TSH 5,24 a glukoza 101 😱 To mnie załamało. Zaraz piszę do mojego lekarza
No to chcesz czy nie, dieta obowiązkowa, na unormowanie cukru. A tsh z różnych przyczyn mogło wyjść wysokie. Emocje i stres mogą zaburzać wynik. Pewnie będziesz niedługo powtarzać.

To czy widać aktywności danej osoby chyba zależy od ustawień konta. Ja sobie to pozmieniałam i wydaje mi się ze u mnie już tej historii nie widać. Ale może się mylę 😀
W każdym razie ja nie mam problemu z tym co tutaj pisze, ale usunęłam po prostu imię i rok z nazwy 🙂

Gratuluję pięknej bety! Co do TSH to na pewno szybko je zbijesz. A na glukoze tez sie znajdzie rada 🙂

Ja dzis bylam robić kontrolnej wymazy bakteriologiczne, do tego chlamydia, mykoplasma, ureaplasma i cytologia. Trochę tego wyszło, ale tak mi doradziła lekarka przed rozpoczęciem starań.
Jak weszłam w twoje konto to widzę (chyba) wszystkie twoje posty, które zaczynają się w 2020r 😛

dziwni i wścibscy 🙈 zero swobody. Ja też jak się dowiem, że jestem w ciąży to Wam napisze, ale nie będę mówić nikomu dopóki nie będzie po 10t. Mnie bardzo bolało jak mówiłam rodzicom, że to koniec, ten ich smutek i żal, tak bardzo chcieli być dziadkami.
No i ja też chciałam mówić dopiero po prenatalnych, a wyszło jak wyszło. Tylko na forum tutaj pisałam od momentu zrobienia testu. A u mnie teraz widać historię?

reklama
Do góry