marsi89
Fanka BB :)
Mogło być tak że żaden lekarz nie widział, albo nie mówił o niej. Ale tym się nie martwWłaśnie najśmieszniejsze jest to, że wyłapałam wzrost bety w piątek (prawdopodobnie 9-10 dpo) i była 6,52 Więc zupełnie nie wiem, czego się spodziewać. Ale dwa dni później test już był mega wyraźny, więc chyba fajnie rośnie ta beta.
@outofthebox wow, ale super, że to już 11 tydzień No moja ciąża zakończyła się bardzo szybko, jak poszłam na wizytę w 6+3 to był tylko mały pęcherzyk i już w trakcie poronienia, więc wolałabym szybko działać. Ale zobaczymy, jak jutro ta beta.
@marsi89 no ja właśnie dzisiaj pierwszy raz usłyszałam o tej nadżerce i zastanawiam się, czy wcześniej jej nie było, czy po prostu nikt się dobrze nie przyjrzał...
Tak, ja w tym cyklu co zaszlam miałam owulację koło 9 DC a zawsze mam w 15 DC. Moja koleżanka ma bardzo krótkie cykle i zaszla w ciążę prawdopodobnie w trakcie okresuPowiedzcie mi czy jest możliwe, żeby owulacja była tak szybko po okresie? Dzisiaj 6dc a mnie jajnik zaczyna boleć. Biorę olejek z wiesiolka i pije zioła ojca sroki, wiem że olejek bierze się tylko do owulacji. Boli nawet dosyć dosyć mnie ten jajnik, i tak się zastanawiam czy to zwiastun nadchodzącej owulacji. Bo chciałbym przestać po brać ten olejek.
A to ciezko powiedzieć bo mnie cyce po pierwszym poronieniu przestały boleć w ogóle, a jajnik niekiedy bolał przed niekiedy po owulacji. Ja zawsze brałam do momentu śluzu płodnego albo testu Owu pozytywnegoa w ciągu ilu dni występuje owulacja od kiedy zaczynają boleć jajniki? Nie chce się katować testami owulacyjnymi, ale mniej więcej musze wiedzieć kiedy owulka będzie, żeby przestać olejek brać