reklama
Anolik
Fanka BB :)
trzymam mocno. Ja siebie właśnie opierniczam za niecierpliwość, eh sama sobie dokładam stresów. Zrobiłam dzisiaj test (4 dni przed terminem @) i jest jakiś tam cień cienia, co równie dobrze może być kreską testową. Ale tak czułam podbrzusze i piersi bolą non stop, że myślałam, że może jednak, a tu raczej taki PMS paskudny. Czekam i jak @ nie przyjdzie, to zrobię za trzy dni drugiA ja jutro robię pierwszy test. Będzie 10/11dpo. Trzymajcie kciuki za cień cienia
marsi89
Każda strata jest ciężka, ale czym później się straci tym gorzej.@marsi89
Każda strata jest ciężka. Mi żal każdej kobiety bo wiem przez co przechodzi.
Wiem, że różnie się traktuje kobiety w szpitalu.
Za 6tyg mogę już rodzić moją tęczową dziewczynkę. Choć czuję, że posiedzi dłużej.
A przed Tobą dopiero wyzwanie, pod każdym względem! Bliźnięta
Niech siedzi mała jak najdłużej
Będzie wyzwanie ale mam tu taka obstawę że wiem że sobie poradzimy, byle wszystko dobrze było z dziećmi bo czasami dopadaja mnie takie wątpliwości że sama mam ochotę siebie udusić za takie głupie myśli
Cień cienia to jest już dobrzetrzymam mocno. Ja siebie właśnie opierniczam za niecierpliwość, eh sama sobie dokładam stresów. Zrobiłam dzisiaj test (4 dni przed terminem @) i jest jakiś tam cień cienia, co równie dobrze może być kreską testową. Ale tak czułam podbrzusze i piersi bolą non stop, że myślałam, że może jednak, a tu raczej taki PMS paskudny. Czekam i jak @ nie przyjdzie, to zrobię za trzy dni drugi
Anolik
myślę, że inna by może nic nie zauważyła, ale ja siedzę i kręcę tym testem pod światło pozostaje mi poczekać przynajmniej 2-3 dni i spróbować jeszcze raz.Każda strata jest ciężka, ale czym później się straci tym gorzej.
Niech siedzi mała jak najdłużej
Będzie wyzwanie ale mam tu taka obstawę że wiem że sobie poradzimy, byle wszystko dobrze było z dziećmi bo czasami dopadaja mnie takie wątpliwości że sama mam ochotę siebie udusić za takie głupie myśli
Cień cienia to jest już dobrze
A u Ciebie to już pewnie nawet brzuszka widać?
Eevee
Oj jak ja to rozumiem. Czasami też nie mogę wytrzymać do dnia spodziewanej miesiączki i robię test, a potem się dołuję, że nie wyszedł. W ogóle jak was czytam to czuję się o niebo lepiej. Zaczął mnie łapać kryzys i w dodatku zaczęłam popalać z nerwówmyślę, że inna by może nic nie zauważyła, ale ja siedzę i kręcę tym testem pod światło pozostaje mi poczekać przynajmniej 2-3 dni i spróbować jeszcze raz.
A u Ciebie to już pewnie nawet brzuszka widać?
Jeszcze dzisiaj mają mi wpaść hydraulicy rozwalać łazienkę, bo jest jakiś przeciek u sąsiada i nikt nie wie gdzie mam po prostu chyba gorszy miesiąc
Tak bardzo chciałabym, żeby się nam wszystkim udało a jednocześnie sama się już martwię i biorę do głowy sobie dziwne rzeczy. W tym miesiącu w ogóle mam dziwne bóle, których nie rozumiem i cieszę się już na październikową wizytę u lekarza, bo przynajmniej będzie w stanie ocenić mój stan.
Ironka
Ja powinnam dostać @ w piątek. Poki co nic nie boli. Jest zupelnie ok. Ale ten cykl raczej spisany na straty bo w TE dni mąż nie był zainteresowany przytulankami. Były raz ale myślę że za wcześnie.
Każda wiadomość o ciąży Staraczki jest dla mnie mega radosna Nie moja a cieszy
Eevee
oczywiście że tak każdej z nas się należy ta radośćJa powinnam dostać @ w piątek. Poki co nic nie boli. Jest zupelnie ok. Ale ten cykl raczej spisany na straty bo w TE dni mąż nie był zainteresowany przytulankami. Były raz ale myślę że za wcześnie.
ja co cykl to się łudzę bo chciałabym już już już !!!
S
Szka
Gość
a może jednak się udało, trzymam kciuki pokaz zdjęcietrzymam mocno. Ja siebie właśnie opierniczam za niecierpliwość, eh sama sobie dokładam stresów. Zrobiłam dzisiaj test (4 dni przed terminem @) i jest jakiś tam cień cienia, co równie dobrze może być kreską testową. Ale tak czułam podbrzusze i piersi bolą non stop, że myślałam, że może jednak, a tu raczej taki PMS paskudny. Czekam i jak @ nie przyjdzie, to zrobię za trzy dni drugi
agulla84
Hej dzisiaj byłam na usg chciałam wczoraj jechać do szpitala Ale uznaliśmy z mężem ze chcemy porozmawiać z lekarzem dlaczego chciałby żeby doszło do samoistnego promienia. Wszystko nam wytłumaczył i czekamy do weekendu jeżeli nic się nie wydarzy to szpital w poniedziałek. Widziałam znowu mojego aniołka Ale już był taki malutki
reklama
MamaLama
Cześć. Dziewczyny, nie wiem co jest, od poronienia mam jakieś słabe miesiączki, plamienie w sumie ze 3 dni lekkie i 1 dzień mocnego krwawienia. Zawsze mialam minimum 5 dni krwawienia, a od poronienia jakaś cienizna.. betę badałam 2 tyg temu to była 0,1.. gin mówi, że tak być może, ale ile? Dlaczego? Czy to może mieć wpływ na to, że nasze starania są bezskuteczne? Jestem po kolejnym ciężkim dniu w pracy, dostałam [emoji205] i jestem tak załamana, że szok..