marsi89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Dziś wyszłam ze szpitala. Poroniłam w 18 tygodniu. Dostałam tabletki, urodziłam a później miałam łyżeczkowanie w pełnej narkozie. Lekarz powiedział że najwcześniej mogę się starać za 3 miesiące, ale się boję... Nie chcę drugi raz takiej sytuacji...
Przykro mi kochana ja w lutym również straciłam ciążę w 18 tyg, przez wyrostek. Urodziłam mała, widziałam ją...to prawda dziecko na tym etapie jest już duże. Mi też lekarz kazał odczekać 3 miesiące a bardziej 3 cykle. Obecnie jestem w 10 tyg ciąży bliźniaczej. Mam dni że czuje, wiem, że będzie dobrze bo nie po to odzyskałam teraz dwójkę dzieci żeby zaś ją stracić, tłumacze sobie, że Bóg nie zrobiłby mi tego bo nie ppdnioslabym się juz. Ale są takie dni jak wczoraj że ogarnia mnie paniczny strach bo mam ciążę bliźniacza najtrudniejsza jaka może być bo dzieci mają wspólne lozysko i prawdopodobnie są we wspólnym worku i tu często dochodzi do komplikacji po 20 tyg. I mimo że mam już brzuch jakbym była w piątym miesiącu to chowam go jak mogę bo boje się, że jak coś złego się stanie to będą potem pytania a ja nie chcę kolejny raz na nie odpowiadać.Serduszko przestało bić, lekarz na badaniu kontrolnym stwierdził poronienie. Nie znam dokładnej przyczyny.
Bądź silna kochana, jeszcze będzie pięknie zobaczysz