reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

chyba jednak fabryczna. Brzuch mnie boli i chyba okres się rozkręca.
Wiem, że tutaj na forum wychodzą różnym dziewczynom kreski fabryczne na testach, ale jeśli chodzi o mnie to nigdy nie było żadnych fabrycznych. Jak była cienka linia to to zawsze była ciąża. Testy kupowałam drogeryjne i apteczne, głównie płytkowe i strumieniowe, a jestem obecnie w czwartej ciąży, więc trochę tych testów w życiu już zrobiłam🤭 warto jednak robić z porannego moczu.

reklama
Wiem, że tutaj na forum wychodzą różnym dziewczynom kreski fabryczne na testach, ale jeśli chodzi o mnie to nigdy nie było żadnych fabrycznych. Jak była cienka linia to to zawsze była ciąża. Testy kupowałam drogeryjne i apteczne, głównie płytkowe i strumieniowe, a jestem obecnie w czwartej ciąży, więc trochę tych testów w życiu już zrobiłam🤭 warto jednak robić z porannego moczu.
poczekam jeszcze chociaż ze 3 dni i z porannego zrobię 🙈 No chyba że jutro się rozkręci okres.

Ja miałam tak jak @Smaily , zawsze cień cienia oznaczał ciążę i nigdy nie wyszła mi fabryczna. A zrobiłam tych testów chyba że 100 🤭
Najczęściej miałam te z Rossmann Pink strumieniowy i chociaż dużo osób pisze że oszukują to mi nigdy się nie zdarzyło. Jak nie było ciąży to były białe aż raziło.

Ale racja nie ma co się nakręcać :) trzymam kciuki ✊

Ja miałam tak jak @Smaily , zawsze cień cienia oznaczał ciążę i nigdy nie wyszła mi fabryczna. A zrobiłam tych testów chyba że 100 🤭
Najczęściej miałam te z Rossmann Pink strumieniowy i chociaż dużo osób pisze że oszukują to mi nigdy się nie zdarzyło. Jak nie było ciąży to były białe aż raziło.

Ale racja nie ma co się nakręcać :) trzymam kciuki ✊
dziekuje☺ na pewno dam znać co i jak 🙈

Poszłam do ginekologa przed pierwszym @ jeszcze i okazało się ze mam torbiel :(
Dostałam Duphaston na 10 dni. Mam nadzieje ze się wchłonie, a nie ze po łyżeczkowaniu czeka mnie jeszcze jakiś kolejny zabieg.

Dostałam Duphaston na 10 dni. Mam nadzieje ze się wchłonie, a nie ze po łyżeczkowaniu czeka mnie jeszcze jakiś kolejny zabieg.
Nie martw się, ja poszłam rutynowo na cytologię i okazało się, że mam torbiel. Też byłam przerażona. Poszłam po miesiączce na kontrolę i nie było po niej śladu 😊

Nie martw się :) ja też miałam dwa razy. Jedna czynnościowa, jedna krwotoczna. W kolejnym cyklu same się wchłonęły. Jedna miała 6 cm.

reklama
Do góry