reklama
StopKlatka
Fanka BB :)
Oczywiście że będzie! ja też mimo strachu wewnątrz czuje spokój... Myślę że to dobry znak ... my kobitki to się musimy namęczyć bo to co czujemy tylko My wiemy ❤❤❤ ale jesteśmy silne i dlatego Damy Radę! Najważniejsze nie tracić nadziei!! 3mam mocno kciuki@StopKlatka dzięki za Twoją historię! Mi rzeczywiście dała nadzieję! No i gratuluję ciąży napewno wszystko będzie przebiegało książkowo, a najgorsze już za Wami.
Ja też zauważyłam, że w porównaniu do tego, jaka byłam narwana pół roku temu, mimo że dodatkowo jeszcze jedna strata mnie spotkała, teraz czuję jakiś wewnętrzny spokój. Już wiem powoli na czym stoję, robię diagnozy. Na pewno wszystko będzie dobrze! MUSI BYĆ! Cieszę się, że mam kochającego męża i to jest najważniejsze.
@marsi89 Ja myślę, że to nie kwestia korony, tylko liczenia przez nich pieniędzy. NFZ nie płaci im dodatkowo za zlecane badania i muszą je pokrywać ze stawki miesięcznej za pacjenta. Tyle, że aby mieć kontrakt z NFZ to musi ileś tych skierowań wystawić. Może ma preferencje. co do tego komu je wystawia... Na podstawowe badania (typu morfologia, glukoza, ASPAT/ALAT - musiałabym sprawdzić które dokładnie) wykonywane profilatycznie każdy pacjent może dostać skierowanie raz w roku i lekarz powinien je wystawić
StopKlatka
Jest to niedoczynność przysadki. Skonsultuj się z lekarzem, może zalecić włączenie leczenia dopamina. Wiem że poziom jest różny w wdg wieku ciazy. Jak jest w cyklu nie wiemHej, ja tak z doskoku, później poczytam. Powiedzcie mi, wiecie co oznacza prolaktyna poniżej normy? Wszędzie piszą o przypadkach za wysokiej prolaktyny. I czy ją się bada w konkretnym dniu cyklu?
KaMaLi
Rzadko oglądam seriale...
Dziś natrafiłam na Barwy Szczęścia. Bohaterka z plamieniem zgłasza się do lekarza, a on wypisuje skierowanie do szpitala. "To może być brak progesteronu". O serio... mnie z wielkim krwotokiem nie przyjeli Co za zaślepianie ludzi.
Dziś natrafiłam na Barwy Szczęścia. Bohaterka z plamieniem zgłasza się do lekarza, a on wypisuje skierowanie do szpitala. "To może być brak progesteronu". O serio... mnie z wielkim krwotokiem nie przyjeli Co za zaślepianie ludzi.
Porannelatte
To jest ciekawe. Moja teściowa trafiła do szpitala z plamieniem w ciąży (33lata temu), moja mama (23 lata temu). Teraz? Never gonna happen.Rzadko oglądam seriale...
KaMaLi
Bo biorą przykład z zagranicy, gdzie od 12 tygodnia dopiero można się dostać do lekarza potwierdzić ciążę. U nas jedynie do 12 leki mogą podać. Ale i tak żyją w przekonaniu, że to nic nie pomoże jeśli ciąża słaba. Lekarz sam mi tak na IP powiedział: Po co Pani przyjeżdża (a miałam silne krwotoki) i tak Pani nie pomożemy, bo to wczesna ciaza. Tylko progesteron i tyle, więcej nic nie zrobimy, wola Boża.To jest ciekawe. Moja teściowa trafiła do szpitala z plamieniem w ciąży (33lata temu), moja mama (23 lata temu). Teraz? Never gonna happen.
Euforia0204
Dziewczyny! Mam pierwszy wynik! Chyba nie jest źle, co nie?!
reklama
Euforia0204
Już się cieszyłam, a jednak teraz doczytałam, że powinna być poniżej 8. No dobra, ale można to w jakiś sposób zbić.Dziewczyny! Mam pierwszy wynik! Chyba nie jest źle, co nie?!
Zobacz załącznik 1313950