Euforia0204
Fanka BB :)
jeszcze nie, ale napewno też pójdzie.. jestem aż ciekawa, co jest nie tak. Podchodzę już zadaniowo do tego, chcoiaż nigdy nie chcieliśmy, żeby tak nasze starania wyglądały. Życie pisze różne scenariusze. Zawsze marzyłam o trójce dzieci, ale teraz za jedno bym wszystko oddała.Może to zabrzmi okrutnie ale w takich sytuacjach najlepsze co może nas spotkać to właśnie spadającą beta i samoistne oczyszczenie wiem że nadzieja zawsze się tli ale teraz musisz pomyśleć zadaniowo - spróbować znaleźć przyczynę, jesteś zapisana do dobrego lekarza więc plan działania już masz.
Ja też wcześniej nie usłyszałam nigdy serduszka i tak na prawdę do dziś przyczyny konkretnej nie znam ale wiem za to jakie mam choroby i że mój organizm nie działa tak jak powinien.
Trzymam bardzo mocno za Ciebie kciuki wiem jak bardzo jest ciężko ale na końcu na pewno czeka nagroda
A czy Twój partner badał nasienie ? Podobno jak są słabe plemniki to dochodzi do zapłodnienia ale zarodek się nie utrzymuje. Nam też zlecali takie badania ale zanim zaczęlismy badać mojego męża to zaczęłam szukam przyczyn u siebie.