reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny. Po drugiej stracie potrzebowałam przerwy od forum i ciągłego rozmyślania o ciąży ale odzywam się znów bo mamy wyniki badań nasienia męża i pomyślałam że macie może większe dosiawdczenie w tym temacie. Robiliśmy rozszerzone badania, test hba i fragmentację dna. Jako tako nie wygląda to chyba najgorzej ale już w laboratorium pani zwróciła uwagę na małą objętość dodając że czasami nie robi to różnicy bo jest duża koncentracja plemników mimo to. Podobno dobrze jak jest brak aglutynacji, u męża jest 1 stopień 🙄 i ph podobno za wysokie. Do jakiego lekarza powinien umówić się teraz mąż? Jakie badania jeszcze wykonać? 😞 za nami jedna ciąża obumarła w 7tyg i puste jajo płodowe. Z zajściem chyba nie ma problemu bo udało się za pierwszym razem a później w 4 cyklu starań. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź 😘

Załączniki

• IMG_20210822_115109.jpg
    IMG_20210822_115109.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20210822_115052.jpg
    IMG_20210822_115052.jpg
    80,1 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20210822_115035.jpg
    IMG_20210822_115035.jpg
    154 KB · Wyświetleń: 48
Miałyście może owulacje mimo plamienia po zabiegu lub samoistnego poronienia?
Ja miałam owulację bardzo szybko po zabiegu... Pęcherzyk dodatkowo nie peknal i zrobiła się torbiel. 😟 Na szczęście w kolejnym cyklu torbiela już nie było. 🙂 W kolejna ciąże zaszłam w 3 cyklu od łyżeczkowania, w 1 cyklu starań.

reklama
Do góry