reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny. Po drugiej stracie potrzebowałam przerwy od forum i ciągłego rozmyślania o ciąży ale odzywam się znów bo mamy wyniki badań nasienia męża i pomyślałam że macie może większe dosiawdczenie w tym temacie. Robiliśmy rozszerzone badania, test hba i fragmentację dna. Jako tako nie wygląda to chyba najgorzej ale już w laboratorium pani zwróciła uwagę na małą objętość dodając że czasami nie robi to różnicy bo jest duża koncentracja plemników mimo to. Podobno dobrze jak jest brak aglutynacji, u męża jest 1 stopień 🙄 i ph podobno za wysokie. Do jakiego lekarza powinien umówić się teraz mąż? Jakie badania jeszcze wykonać? 😞 za nami jedna ciąża obumarła w 7tyg i puste jajo płodowe. Z zajściem chyba nie ma problemu bo udało się za pierwszym razem a później w 4 cyklu starań. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź 😘

Załączniki

• IMG_20210822_115109.jpg
    IMG_20210822_115109.jpg
    133,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20210822_115052.jpg
    IMG_20210822_115052.jpg
    80,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_20210822_115035.jpg
    IMG_20210822_115035.jpg
    154 KB · Wyświetleń: 45
Miałyście może owulacje mimo plamienia po zabiegu lub samoistnego poronienia?
Ja miałam owulację bardzo szybko po zabiegu... Pęcherzyk dodatkowo nie peknal i zrobiła się torbiel. 😟 Na szczęście w kolejnym cyklu torbiela już nie było. 🙂 W kolejna ciąże zaszłam w 3 cyklu od łyżeczkowania, w 1 cyklu starań.

reklama
Do góry