Carry88
Moderator
Dziewczyny czy któraś z Was brała w ciąży tylko kwas foliowy metylowany? @Agnieszka_1988?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, znam dużo takich osób. Czy coś cię niepokoi?Dziewczyny czy któraś z Was brała w ciąży tylko kwas foliowy metylowany? @Agnieszka_1988?
Wiem że jesteś już w szpitalu i chyba czekasz już na zabieg, ale w styczniu przechodziłam przez coś podobnego, nie puste jajo, a zbyt duży pęcherzyk żółtkowy, pojawił się ślad zarodka, ale przez ok 2tyg praktycznie nie urósł. Później tak sobie myślałam że a może by było inaczej gdybym poszła jeszcze do innego lekarza Tonący brzytwy się chwyta. Który to TC? Ja nauczona doświadczeniem chyba bym jeszcze skontrolowała to u innego lekarza, a na zabieg zawsze jest czas. Bardzo mi przykro, wiem co czujeszTej ciąży nie badam. W poprzedniej oddaliśmy materiał poronny do badań ale udało się tylko uzyskać płeć. Żeby stwierdzić choroby genetyczne to materiał okazał się niewystarczający. Tą ciążę miałam już na acardzie, duphastonie, heparynie i encortonie... Miał być żelazny zestaw na powodzenie, nie wiem czemu znowu się nie udało
Tak, znam dużo takich osób. Czy coś cię niepokoi?
Powtórz raz jeszcze w odstępie 48 h.Hej, ja poszłam dziś jeszcze raz na betę. Cztery dni temu 235 , a dziś 544. Nie jest dobrze.
Jak podjade do lekarza w poniedziałek to pewnie mnie przyjmie. Tylko musze rano zrobić betę o 11 żeby było 48 h.Powtórz raz jeszcze w odstępie 48 h.
Umowilas się już na jakąś wizytę ?