reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Końcówka ciąży nie służyła mi do spania niestety, a dzisiejsza noc była wyjątkowo stresująca. Spałam w sumie 1.5h....... Ale!!!!

O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś ❤❤ dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę :)
Niestety ciągle stękał wiec wzięły go na oddział noworodkowy i okazało się że trzeba dać do inkubatora bo ma problemy adaptacyjne :( mam nadzieję że szybko do mnie wróci
Gratulacje! Z małym będzie dobrze I szybciutko będziecie razem. Jeszcze będziesz go miała dość 😅. :)

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi kwasami dha? Czy w tym produkcie który biorę (2x dziennie ) on występuje ? Czy powinnam stosować jakiś dostskowy produkt ? IMG_20210616_145201.jpg

Końcówka ciąży nie służyła mi do spania niestety, a dzisiejsza noc była wyjątkowo stresująca. Spałam w sumie 1.5h....... Ale!!!!

O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś [emoji173][emoji173] dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę :)
Niestety ciągle stękał wiec wzięły go na oddział noworodkowy i okazało się że trzeba dać do inkubatora bo ma problemy adaptacyjne :( mam nadzieję że szybko do mnie wróci

Gratulacje [emoji3590]
Moja Łucja też mruczała i jak to określili miała problemy adaptacyjne, zabrali ją na obserwacje na 24h, ale następnego dnia oddali [emoji3590]
Ja mimo cc biegałam do niej co chwilę od razu po pionizacji i przez to super zniosłam cc :) Nawet położne się dziwiły że byłam cięta :)

Oj Kochana, z tych emocji nie ma szans :) najbardziej mi się chcialo spać jak mnie szyli, qiec tam leżałam z zamkniętymi oczkami :D
Ale lekarka właśnie była, mówi że z Kubusiem.lepiej, ale jeszcze jak go tam hca wyjąć to steka. Więc do rana niech sobie tam posiedzi, bedzoe lepiej dla niego :)

Ojj ja też mimo wszystko sama spać nie mogłam i do tego dziecko z sali całą noc płakało [emoji3061]
Ale może Ci się uda, przyda się na później [emoji16]
Poproś położna żeby przyszła Ci siarę ściągać, mi tak robiły - brały do strzykawki i nosiły do dziecka póki ja sama nie mogłam :)

Gratulacje kochana, ale cudownie [emoji8] czyli maluch troszkę się pospieszył? Bo CC miałaś pewnie planowana.

A mówią że kolejne cesarki kobieta znosi lepiej. Ze mną leżała kobieta po 4 cesarkach i śmigała następnego dnia prosta jak struna, a ja po pierwszej przez 3 tyg chodziłam zgieta w pół. Z maluszek wszystko będzie dobrze a ty zaraz wstaniesz na nogi jak będziesz mogła bo pewnie będziesz chciała iść do malucha.

Bo ta po 4 już wiedziała że trzeba od razu chodzić prosto [emoji23] A przy pierwszej człowiek się boi wyprostować [emoji85]
Ja miałam 2 i potwierdzam tą tezę :) Gdyby nie to że z rany mi ciekło i miałam siniaka na pół brzucha i całe spojenie łonowe [emoji2957] Ale naprawdę czułam się super.

O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś ❤❤ dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę :)
Gratulacje! Dużo zdrówka dla Was 💪🙂

Gratuluję!! Kruszynka ❤️

Gratulacje!! ❤️❤️ Dużo zdrówka dla Was 😊

reklama
Do góry