reklama
roki_1991
Fanka BB :)
No mam nadzieje ze jeszcze dziś go dostanę, choć na chwilkę jak mnie postawia na nogi to powiedzieli ze będę mogła tam iść do niegoGratuluję! Pewnie go trochę ogrzeją i zaraz do Ciebie wróci. A Ty jesteś po CC?
Także jestem po cc. To była moja druga cesarka i łagodnie mówiąc jest ciężko. Boli mnie jak cholera, a dopiero pewnie będzie ciężko wstać i isc pod prysznic. Ale chce już wstać i to bardzo. Na szczęście nie oszczędzają na lekach przeciwbolowych, ciągle mam kroplówki plus tabletki dostaje, a przed pionizacja ma być zastrzyk. Także wierze ze dam radę
@roki_1991 dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka! Gratulacje
GratulacjeKońcówka ciąży nie służyła mi do spania niestety, a dzisiejsza noc była wyjątkowo stresująca. Spałam w sumie 1.5h....... Ale!!!!
O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś ❤❤ dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę
Niestety ciągle stękał wiec wzięły go na oddział noworodkowy i okazało się że trzeba dać do inkubatora bo ma problemy adaptacyjne mam nadzieję że szybko do mnie wróci
marsi89
Końcówka ciąży nie służyła mi do spania niestety, a dzisiejsza noc była wyjątkowo stresująca. Spałam w sumie 1.5h....... Ale!!!!
O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś ❤❤ dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę
Niestety ciągle stękał wiec wzięły go na oddział noworodkowy i okazało się że trzeba dać do inkubatora bo ma problemy adaptacyjne mam nadzieję że szybko do mnie wróci
Gratulacje kochana, ale cudownie czyli maluch troszkę się pospieszył? Bo CC miałaś pewnie planowana.No mam nadzieje ze jeszcze dziś go dostanę, choć na chwilkę jak mnie postawia na nogi to powiedzieli ze będę mogła tam iść do niego
Także jestem po cc. To była moja druga cesarka i łagodnie mówiąc jest ciężko. Boli mnie jak cholera, a dopiero pewnie będzie ciężko wstać i isc pod prysznic. Ale chce już wstać i to bardzo. Na szczęście nie oszczędzają na lekach przeciwbolowych, ciągle mam kroplówki plus tabletki dostaje, a przed pionizacja ma być zastrzyk. Także wierze ze dam radę
A mówią że kolejne cesarki kobieta znosi lepiej. Ze mną leżała kobieta po 4 cesarkach i śmigała następnego dnia prosta jak struna, a ja po pierwszej przez 3 tyg chodziłam zgieta w pół. Z maluszek wszystko będzie dobrze a ty zaraz wstaniesz na nogi jak będziesz mogła bo pewnie będziesz chciała iść do malucha.
Cudowna wiadomość [emoji3059][emoji307][emoji173]️Końcówka ciąży nie służyła mi do spania niestety, a dzisiejsza noc była wyjątkowo stresująca. Spałam w sumie 1.5h....... Ale!!!!
O 8.40 przyszedł na świat mój drugi cud - Kubuś [emoji173][emoji173] dostał 10pkt, wazy 3100 i ma 51cm. Jest kruszynką, ale poleżał sobie u mamusi troszkę
Myślę, że szybko ci go oddadzą i nacieszycie się sobą. Skorzystaj z nieobecności i śpij.
roki_1991
Wiesz co, było dziś 38+1 wiec ciaza teoretycznie donoszona. A że moja lekarka jutro kończy pracę w szpitalu, ma ostatni dyżur, to chciała jeszcze cięcie zrobić. Pewnie byłoby dla niego lepiej jakby jeszcze z tydzień posiedział w brzuszku, ale też się bałam że coś się zacznie dziać, jak u córki. Bo u córki się posypały przepływyGratulacje kochana, ale cudownie czyli maluch troszkę się pospieszył? Bo CC miałaś pewnie planowana.
A mówią że kolejne cesarki kobieta znosi lepiej. Ze mną leżała kobieta po 4 cesarkach i śmigała następnego dnia prosta jak struna, a ja po pierwszej przez 3 tyg chodziłam zgieta w pół. Z maluszek wszystko będzie dobrze a ty zaraz wstaniesz na nogi jak będziesz mogła bo pewnie będziesz chciała iść do malucha.
Mnie póki co boli jak cholera, zobaczymy jak bedzie pionizacja, jak to pojdzoe wszytko. I będę mogła wtedy do niego iść
roki_1991
Oj Kochana, z tych emocji nie ma szans najbardziej mi się chcialo spać jak mnie szyli, qiec tam leżałam z zamkniętymi oczkamiCudowna wiadomość [emoji3059][emoji307][emoji173]️
Myślę, że szybko ci go oddadzą i nacieszycie się sobą. Skorzystaj z nieobecności i śpij.
Ale lekarka właśnie była, mówi że z Kubusiem.lepiej, ale jeszcze jak go tam hca wyjąć to steka. Więc do rana niech sobie tam posiedzi, bedzoe lepiej dla niego
marsi89
Aha, a ja myślałam że miałaś planowana cesarkę ale szybciej zaczęła się u ciebie akcja porodowa. 38 tydzień - super. Ja zawsze modliłam się byle wytrzymać do 36 tygodnia a potem.juz może się rodzićWiesz co, było dziś 38+1 wiec ciaza teoretycznie donoszona. A że moja lekarka jutro kończy pracę w szpitalu, ma ostatni dyżur, to chciała jeszcze cięcie zrobić. Pewnie byłoby dla niego lepiej jakby jeszcze z tydzień posiedział w brzuszku, ale też się bałam że coś się zacznie dziać, jak u córki. Bo u córki się posypały przepływy
Mnie póki co boli jak cholera, zobaczymy jak bedzie pionizacja, jak to pojdzoe wszytko. I będę mogła wtedy do niego iść
Co przeciwbólowego dostajesz? Będziesz karmić piersia?
reklama
roki_1991
Pojęcia nie mam co dostaje cos mi dają, średnio działa, ale jak bym nie dostawała nic to pewnie bym tu umarła z bóluAha, a ja myślałam że miałaś planowana cesarkę ale szybciej zaczęła się u ciebie akcja porodowa. 38 tydzień - super. Ja zawsze modliłam się byle wytrzymać do 36 tygodnia a potem.juz może się rodzić
Co przeciwbólowego dostajesz? Będziesz karmić piersia?
Tak, bardzo chciałabym karmić piersią, mam nadzieję że się uda