reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja już po. Nie wiadomo co i jak. Mówi że obraz lepszy ale jako takiego pęcherzyka nie widzi. Jest punkt co może być to to ale mówi że jestem trudna do badania. Nie chce strzelać na ślepo więc mówi żebym przyszła w piątek.
Idź wcześniej wcześniej innego lekarza tak jak radzą dziewczyny ;) trzymam dalej kciuki ;)

Super 😊 a USG zawsze może się mylić zarówno w jedną jak i w druga stronę.

Kurde no. Ja bym poszła jeszcze do innego gina. A mówił coś mądrego prócz tego?
Wiem wiem, to dziś było +-400gr ;) wolałabym żeby było więcej w rzeczywistości :p

Zjem obiad i działam :) ale to co myślicie że iść jutro czy do środy wytrzymać?
No jeden dzień różnicy nie zrobi, ale pewnie będziesz się martwić(a my razem z tobą) więc lepiej jak najszybciej.
Wiem wiem, to dziś było +-400gr ;) wolałabym żeby było więcej w rzeczywistości :p
Czemu więcej😁? 3kg to ładna waga

W nocy też tak o ta śpi ładnie a raz się budzi co chwilę.
Mi się taka mała wydawała w spacerówce
emoji2960.png

Ja już nawet byłam u osteopaty ale nie widzę większej poprawy...
@roki_1991 @aga.i.nieszka trzymam kciuki i czekamy na bobasy!

@Gonzi z wartością bety i obrazem na USG to różnie bywa. Mi lekarka kazała przyjść na USG jak beta będzie ponad 10 tyś.bo będzie zarodek. Przyszłam na USG dzień po zrobieniu bety która wyszła 15 tyś a zarodka nie było. Sam pęcherzyk. Ja już oczywiście czarne myśli w głowie a jednak dziś mam 6 miesięcznego bobasa :) trzymam kciuki!

Ja już nawet byłam u osteopaty ale nie widzę większej poprawy...
@roki_1991 @aga.i.nieszka trzymam kciuki i czekamy na bobasy!

@Gonzi z wartością bety i obrazem na USG to różnie bywa. Mi lekarka kazała przyjść na USG jak beta będzie ponad 10 tyś.bo będzie zarodek. Przyszłam na USG dzień po zrobieniu bety która wyszła 15 tyś a zarodka nie było. Sam pęcherzyk. Ja już oczywiście czarne myśli w głowie a jednak dziś mam 6 miesięcznego bobasa :) trzymam kciuki!
Dzięki. Na pewno jest to dla mnie pocieszające bo trochę się martwię wiadomo.

No jeden dzień różnicy nie zrobi, ale pewnie będziesz się martwić(a my razem z tobą) więc lepiej jak najszybciej.

Czemu więcej😁? 3kg to ładna waga
Córka Córka urodziła 3640 i fajnie się ją "obsługiwało" :p teraz ma ponad 17kg a ma 2 lata i miesiąc, więc generalnie i tak będę przerażona maleńkością tej nowej istotki :p

reklama
Do góry