reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Coś tam jest ale co to może być 🤔 może faktycznie ma kiepsko sprzęt, najgorsze jest to czekanie... Ja na Twoim miejscu tak tak radza dziewczyny poszła na inne USG.
Szkoda że nie wzięłaś tego zwolnienia ale jeżeli w domu będzie Ci ciężej to wytrzymać to może lepiej.

reklama
Zdecydowanie potrzeba lekarza z innym aparatem usg.
Ja widzę miejsce, które może być pęcherzykiem, ale ten obraz jest taki, że równie dobrze znajdę 2 inne takie miejsca.
Ja bym nie czekała, ale zrobisz jak uważasz
No właśnie napisałam maila z pytaniem czy wystawi mi l4 jednak. I może pójdę wtedy gdzieś na usg. Tylko jak zrobić żeby była pewność że tam będzie lepszy sprzęt?

Coś tam jest ale co to może być 🤔 może faktycznie ma kiepsko sprzęt, najgorsze jest to czekanie... Ja na Twoim miejscu tak tak radza dziewczyny poszła na inne USG.
Szkoda że nie wzięłaś tego zwolnienia ale jeżeli w domu będzie Ci ciężej to wytrzymać to może lepiej.
No rozumiem. Tzn ja byłam na wizycie w takich emocjach że szczerze mówiąc nie wiedziałam co mu powiedzieć więc powiedziałam że mogę iść do pracy.

No rozumiem. Tzn ja byłam na wizycie w takich emocjach że szczerze mówiąc nie wiedziałam co mu powiedzieć więc powiedziałam że mogę iść do pracy.
Doskonale rozumiem. Ja też jestem zawsze targana emocjami na wizytach. Ostatnio zapytała czy starczy mi leków do kolejnej wizyty, powiedziałam że tak, okazało się że oczywiście nie starczy i doskonale to wiedziałam ale cóż ...
Jak beta będzie rosnąć w takim tempie to w środę już powinno być grubo ponad 2000 więc już muszą coś znaleźć.

Doskonale rozumiem. Ja też jestem zawsze targana emocjami na wizytach. Ostatnio zapytała czy starczy mi leków do kolejnej wizyty, powiedziałam że tak, okazało się że oczywiście nie starczy i doskonale to wiedziałam ale cóż ...
Jak beta będzie rosnąć w takim tempie to w środę już powinno być grubo ponad 2000 więc już muszą coś znaleźć.
No ok. Boże ja myślałam że 1377 to już powinno być widać a jednak nie 🤷‍♀️
No nic czekam co mi odpiszą na maila. Może się uda dostać l4. Jedyne co to nie wiem gdzie iść bo w luxmed pewnie tak szybko mnie nie przyjmą a zresztą tam mają chyba słabą jakość hmm

Niech internista Ci wystawi l4 na te 2 dni chociaż, powiedz ze masz sraczke, a w tym czasie ogarniesz już swoje sprawy.
Ja bym poszła gdziekolwiek gdzie jest wolny termin na cito zawsze to porównanie na dwóch różnych aparatach
No ok. Boże ja myślałam że 1377 to już powinno być widać a jednak nie [emoji2368]
No nic czekam co mi odpiszą na maila. Może się uda dostać l4. Jedyne co to nie wiem gdzie iść bo w luxmed pewnie tak szybko mnie nie przyjmą a zresztą tam mają chyba słabą jakość hmm

reklama
Do góry