roki_1991
Fanka BB :)
Dam znaćDzięki. Ty też daj znać jak Twoja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znaćDzięki. Ty też daj znać jak Twoja
Wow jak to zleciałoU mnie dobrze. Młody wazy ok. 3kg (myślałam że będzie więcej szczerze mowiac) ale wszystko jest w porządku
W niedzielę wymaz, we wtorek za tydzień do szpitala, w środę cc
Gratuluję wspaniałe wieściU mnie dobrze. Młody wazy ok. 3kg (myślałam że będzie więcej szczerze mowiac) ale wszystko jest w porządku
W niedzielę wymaz, we wtorek za tydzień do szpitala, w środę cc
No kurde znowu czekanie do piątku.Ja już po. Nie wiadomo co i jak. Mówi że obraz lepszy ale jako takiego pęcherzyka nie widzi. Jest punkt co może być to to ale mówi że jestem trudna do badania. Nie chce strzelać na ślepo więc mówi żebym przyszła w piątek.
Wstyd się przyznać ale ja chyba zawsze źle sobie to obliczam. Okres ostatni zaczęłam 29.04No kurde znowu czekanie do piątku.
Czy ten gin ma dobry sprzęt? Jak to wychodzi w tc?
Nie wiem w sumie jaki sprzęt ale chodzę do invicty myślałam że mają dobryNo kurde znowu czekanie do piątku.
Czy ten gin ma dobry sprzęt? Jak to wychodzi w tc?
Nie wiem w sumie jaki sprzęt ale chodzę do invicty myślałam że mają dobry [emoji2368][emoji2356]