reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja bym poszła innego ginekologa i to szybko. Przy takiej becie powinien już umieć znaleźć pęcherzyk więc albo ma sprzęt do dupy albo tego pęcherzyka trzeba szukać gdzieś indziej, a wtedy czas jest ważny
No tylko nie mam za bardzo kiedy iść bo jutro i pojutrze mam nocki po 12 h a czuję się umęczona tym oczekiwaniem i miałam odespać to przed nockami 🙈

U mnie dobrze. Młody wazy ok. 3kg (myślałam że będzie więcej szczerze mowiac) ale wszystko jest w porządku ;)
W niedzielę wymaz, we wtorek za tydzień do szpitala, w środę cc :)
Super 😊 a USG zawsze może się mylić zarówno w jedną jak i w druga stronę.
Ja już po. Nie wiadomo co i jak. Mówi że obraz lepszy ale jako takiego pęcherzyka nie widzi. Jest punkt co może być to to ale mówi że jestem trudna do badania. Nie chce strzelać na ślepo więc mówi żebym przyszła w piątek.
Kurde no. Ja bym poszła jeszcze do innego gina. A mówił coś mądrego prócz tego?

Mówi że obraz i wyniki są optymistyczne. Ale nadal mamy ryzyko pozamacicznej.
W załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takie :(

Załączniki

• F2A99F83-4790-4E6D-8F62-2813B6EC8899.jpeg
    F2A99F83-4790-4E6D-8F62-2813B6EC8899.jpeg
    810,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Zdecydowanie potrzeba lekarza z innym aparatem usg.
Ja widzę miejsce, które może być pęcherzykiem, ale ten obraz jest taki, że równie dobrze znajdę 2 inne takie miejsca.
Ja bym nie czekała, ale zrobisz jak uważasz
W załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takie :(

Do góry