K
Katijah
Gość
To wychodzi 5 tydzWstyd się przyznać ale ja chyba zawsze źle sobie to obliczam. Okres ostatni zaczęłam 29.04
Też poszłabym do innego, do piątku bym nie wytrzymała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wychodzi 5 tydzWstyd się przyznać ale ja chyba zawsze źle sobie to obliczam. Okres ostatni zaczęłam 29.04
No tylko nie mam za bardzo kiedy iść bo jutro i pojutrze mam nocki po 12 h a czuję się umęczona tym oczekiwaniem i miałam odespać to przed nockamiJa bym poszła innego ginekologa i to szybko. Przy takiej becie powinien już umieć znaleźć pęcherzyk więc albo ma sprzęt do dupy albo tego pęcherzyka trzeba szukać gdzieś indziej, a wtedy czas jest ważny
No rozumiem. A da się ze zdjęć usg sprawdzić czy mają dobry aparat? Jest to gdzieś napisane?To wychodzi 5 tydz
Też poszłabym do innego, do piątku bym nie wytrzymała
No rozumiem. A da się ze zdjęć usg sprawdzić czy mają dobry aparat? Jest to gdzieś napisane?
Super a USG zawsze może się mylić zarówno w jedną jak i w druga stronę.U mnie dobrze. Młody wazy ok. 3kg (myślałam że będzie więcej szczerze mowiac) ale wszystko jest w porządku
W niedzielę wymaz, we wtorek za tydzień do szpitala, w środę cc
Kurde no. Ja bym poszła jeszcze do innego gina. A mówił coś mądrego prócz tego?Ja już po. Nie wiadomo co i jak. Mówi że obraz lepszy ale jako takiego pęcherzyka nie widzi. Jest punkt co może być to to ale mówi że jestem trudna do badania. Nie chce strzelać na ślepo więc mówi żebym przyszła w piątek.
Masakra jakaś dopiero mu powiedziałam żeby mi nie dawał. Bo wydawało mi się że w domu oszalejęWeź sobie l4 i zajmij się sobą bo to teraz najważniejsze
Mówi że obraz i wyniki są optymistyczne. Ale nadal mamy ryzyko pozamacicznej.Super a USG zawsze może się mylić zarówno w jedną jak i w druga stronę.
Kurde no. Ja bym poszła jeszcze do innego gina. A mówił coś mądrego prócz tego?
To tym bardziej poszukałabym. A możesz wrzucić zdjęcie usg zobaczymy jaki widokMówi że obraz i wyniki są optymistyczne. Ale nadal mamy ryzyko pozamacicznej.
W załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takieMówi że obraz i wyniki są optymistyczne. Ale nadal mamy ryzyko pozamacicznej.
W załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takie