reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
I krwawisz dalej? Niestety, ale czeka Cię "zabawa" w oznaczanie bety i robienie USG.

@jotte pokaż wynik ana3
Załączam wyniki:
32C11766-6036-46D6-8F32-BD11804850BF.jpeg

DDF231BB-39CB-41A5-919F-87FE35E2760B.jpeg

Hahaah już sobie wyobrażam jego minę 😂😂 ja się na dziś umówiłam do luxmed właśnie, bo zwolniła się wizyta do lekarza z super opiniami i czekam właśnie od godziny pod gabinetem :D opóźnienie jest około 2h 🤯 babki czekające powiedziały, ze u niego to norma, bo on bardzo dokładny. Wkurza mnie to, ze płace dr P. 200 zł za wizytę a on mi dziecka nie zmierzy i nie zważy i muszę się tłuc przez całe trojmiasto żeby do luxmed pojechać…

Ja Ci powiem, ze chyba w kolejnej ciąży bym chodziła do kogoś innego. Ostatnio to z mężem rozkminialismy i mega nas wkurza to jego podejście. On jest super do starań, sam mi powiedział, ze ta jego sonda dopochwowa jest super dokładna i w nią zainwestował żeby widzieć np. polipy, a ta brzuszna już niekoniecznie. No i ja liczyłam na to, ze jak już będę w szczęśliwej ciąży to po każdej wizycie będę wychodziła z gabinetu pełna wiedzy i informacji o dziecku, a niestety tak nie jest. Nawet zdjęć mi nie daje od dawna.

Mój mąż twiedzi, ze się załapie na maj cały czas 😂😂😂
A do kogo w luxmedzie poszłaś??? Właśnie ja przy kolejnej ciąży też się zastanawiam czy wracać do P bo jednak u niego bez problemu wszystkie leki na tarczyce, na immunologie więc nie muszę latać po innych lekarzach. A nie wiem jak by było u innych ginekologów.

reklama
Wow jesteś pierwszą osobą na tym forum której zrobili ANA4, cena zdecydowanie lepsza niż ANA2+ANA3.
Ja z takim wynikiem zaszłam w zdrowa ciążę bez leków. Ale są tu dziewczyny, które szły z nim do reumatologa i brały leki.
Uspokoiłaś mnie, dziękuję :) W przyszłym tygodniu kładę się do szpitala na diagnostykę i jeśli tam niczego nie znajdą, to jeszcze pójdę do immunologa/reumatologa.
O ANA4 powiedziała mi przemiła pani z infolinii. Jest to oszczędność ok 50 zł :)

Do góry