reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej do Kubiaka. Pare razy byłam u Przybylskiej i bardzo złe mnie w ciąży potraktowała
A ty
I jak jesteś zadowolona? 🙂 Bo roznie opinie słyszałam. Póki co Kiciński, ogolnie nic w sumie do niego nie mam jako do człowieka ale tak dla czystego sumienia w kolejnej ciąży chce się przejść do kogoś innego 🙂 teraz chce się dostać do Kruszynskiego który przyjeżdża z Pzn na konsultacje i zobaczymy jak on i później czy będę musiała jeszcze kogoś szukać.

Ja jestem bardzo zadowolona. Naprawdę pomógł mi i w każdej sytuacji mogę do niego napisać SMS czy dzwonić.
Jadę właśnie. Zobaczymy czy mi coś powie na zespół antyfosfolipidowy i przepisze heparynę itd

Dam znac jak po. W poniedziałek mam prywatna wizytę u hematologa, ale zrezygnuje chyba, zobaczymy co powie mój ginekolog. (Mówił, ze ma czasami takie przypadki i coś zarządzimy)

reklama
@Qruszon jak hematolog powie, że masz brac heparynę, to wprost spytaj czy będzie ona refundowana i czy on Ci da zaświadczenie, żeby ginekolog/rodzinny wypisywał Ci heparynę na ryczałt.
Ginekolog sam moze wypisywać leki na ryczał? Na wizycie prywatnej?
Ginekolog jest w temacie(dzwoniłam dziś) wiec po co jechac do dwoch

Do góry