Euforia0204
Fanka BB :)
trzymam kciuki żeby tak było!!!Boli i będzie boleć
Ja też rodziłabym w lipcu akurat tydzień po przyjaciółce i siostrzenicy męża. Ciężki ten lipiec mnie czeka. Mam nadzieję, że będę już wtedy w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki żeby tak było!!!Boli i będzie boleć
Ja też rodziłabym w lipcu akurat tydzień po przyjaciółce i siostrzenicy męża. Ciężki ten lipiec mnie czeka. Mam nadzieję, że będę już wtedy w ciąży
A co to masz za testy? Ja zawsze z allegro kupuje najtańsze paskowe. Próbowałam i tymi z rossmannu i tymi z allegro i oba dobre ale po co przepłacać. Ale prócz robienia testów mierzyłam też temp, obserwowałam śluz i korzystałam z apki. Testy pokrywały mi się z temp. I śluzem, a apka źle jakoś liczyła ta owu. Także na apke patrzę z przymrużeniem oka choć korzystam z niejdobra! Będę robić! Ciekawa jestem co tam się zadzieje... jakoś dziwne te testy
mam facelle z Rossmana. Akurat zostały mi 3 z poprzedniego cyklu, który olałam, także stwierdziłam ze dokupie jeszcze jedna paczkę i będę mocno testować. Zdążyłam zrobić dwa testy i już ten „pik” w 11dc... będę mimo to jeszcze testować tak jak pisalas wczesniej i zobaczymy...A co to masz za testy? Ja zawsze z allegro kupuje najtańsze paskowe. Próbowałam i tymi z rossmannu i tymi z allegro i oba dobre ale po co przepłacać. Ale prócz robienia testów mierzyłam też temp, obserwowałam śluz i korzystałam z apki. Testy pokrywały mi się z temp. I śluzem, a apka źle jakoś liczyła ta owu. Także na apke patrzę z przymrużeniem oka choć korzystam z niej
Wiesz co, co lekarz to inaczej. Mnie Ci z kliniki kazali odstawić a ta która przepisała, pod której opieką jestem do tej pory kazała brać do 13tego tyg...więc chyba nie pomogę...musisz zaufać lekarzowi...Ja po prostu osiwieje. Ale muszę jej zaufać bo nie mam innego wyjścia.
@Katrinaka @izzy_j może Wy pomożecie ?
Boli i będzie boleć [emoji8]
Partner wczoraj miał badania nasienia czekamy na wyniki. Dzisiaj natomiast wizyta u immunologa pobranie krwi do badań czy muszę brać zastrzyki z immunoglobuliny. Ceny straszne 1000€ pierwszy kolejne 500€. Encorton odradza, że niby szkodzi dziecku jakbym była w ciąży.A jak z nasieniem partnera ? Przebadane? Bo może na etapie podziału komórek coś się dzieje nie tak. A o in vitro myślałaś?
Mi Encorton odradzają niby szkodzi dziecku jakbym była w ciąży. Nie chcą mi go nawet przepisać. Tylko teraz gadanie o immunoglobulinach. Droga impreza, ale nic o tym niestety nie wiem. Podobno 50-60% skuteczności.Ja miałam po poronieniu zalecenie acardu od starań, heparyna od owulacji i encorton (steryd) i zadziałało. Brałaś kiedyś acard i heparynę wcześniej niż od testu? Mój gin i immunolog mówi że od pozytywnego testu to czasem zbyt późno. W ciąży podobno homocysteina najlepiej 4-5. Ja bym zbijała (i zbijałam). Zakwas z buraków i TMG powder u mnie zadziałał w połączeniu z metyowanymi B. Polecam. Obecnie 16 tc homocysteina 4.5 Widziałam że już dziewczyny Ci podesłały test dna [emoji8] Ja biorę encorton 10 mg od chyba 6 tc . Obecnie 16 tc i zaczynam schodzi z dawki na 7.5. Miałam poziom komórek NK 32 % w tym 6 tygodniu. Później po 2 tygodniach encortonu 22 %. Później już nie miałam sprawdzać.
To trzymam kciuki za dobrze wyniki...no i znowu co lekarz to inaczej bo moja gin właśnie chce wprowadzić encorton ale muszę z nią pogadać czy lepsze to czy intralipid...bo u mnie nie ma komórek nk więc nie wiem czy w ogóle jest zasadność...Partner wczoraj miał badania nasienia czekamy na wyniki. Dzisiaj natomiast wizyta u immunologa pobranie krwi do badań czy muszę brać zastrzyki z immunoglobuliny. Ceny straszne 1000€ pierwszy kolejne 500€. Encorton odradza, że niby szkodzi dziecku jakbym była w ciąży.
Testuj i dawaj znać. Ja zakupiłam 50 sztuk na allegro za 28 zł starać planuje się w czerwcu ale w poprzednim cyklu przetestowałam czy działają i przez dwa dni miałam pozytyw a potem negatyw. Więc chyba działająmam facelle z Rossmana. Akurat zostały mi 3 z poprzedniego cyklu, który olałam, także stwierdziłam ze dokupie jeszcze jedna paczkę i będę mocno testować. Zdążyłam zrobić dwa testy i już ten „pik” w 11dc... będę mimo to jeszcze testować tak jak pisalas wczesniej i zobaczymy...
Encorton nie szkodzi dziecku jeśli jesteś w ciąży. Tu na forum jet mnóstwo przypadków że właśnie dzięki encortonowi sa zdrowe i żywe maluchy na świecie sama brałam w poprzedniej i obecnej ciazyPartner wczoraj miał badania nasienia czekamy na wyniki. Dzisiaj natomiast wizyta u immunologa pobranie krwi do badań czy muszę brać zastrzyki z immunoglobuliny. Ceny straszne 1000€ pierwszy kolejne 500€. Encorton odradza, że niby szkodzi dziecku jakbym była w ciąży.