reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nic więcej nie mam w opisie, a dostałam dzień wcześniej tabletkę i wg lekarza który wykonał zabieg, nie oczyściłam się do końca... dlatego to mnie dziwi ze jednak w badaniu nic nie ma, zastanawiam czy faktycznie ten zabieg był potrzebny czy bym się nie doczyscila sama...

Niby tak, ale przez to mam gdzieś cały czas z tylu głowy ze mogłabym mieć normalny cykl, a tak jestem po @ która widziałam dwa dni na papierze bez owulacji...
Dokładnie, masz pewność że jestes czysta. A cykl normalny będzie... Rzadko kiedy pierwszy po poronieniu jest normalny. A owulacji nigdy nie możemy być pewni

Dziewczyny, mam takie pytania. Może głupie, ale co mi tam.

1. Co ile powinno się kochać w dni płodne? Codziennie? Co dwa dni?
2. Możliwe jest, że tworzy się pęcherzyk dominujący w jajniku, ale on np nigdy nie peka? Mi nigdy testy owulacyjne nie pokazywały takich dwóch grubych kresek... zaczęłam się zastanawiać czy ta komorka jajowa w ogole się tworzy. Z drugiej strony zadnych torbieli nigdy nie miałam..
3. Korzystalyscie może z OvuFriend?

Teraz czekam na okres, od poronienia mam bardzo dziwne bóle miesiączkowe.

reklama
Dziewczyny, mam takie pytania. Może głupie, ale co mi tam.

1. Co ile powinno się kochać w dni płodne? Codziennie? Co dwa dni?
2. Możliwe jest, że tworzy się pęcherzyk dominujący w jajniku, ale on np nigdy nie peka? Mi nigdy testy owulacyjne nie pokazywały takich dwóch grubych kresek... zaczęłam się zastanawiać czy ta komorka jajowa w ogole się tworzy. Z drugiej strony zadnych torbieli nigdy nie miałam..
3. Korzystalyscie może z OvuFriend?

Teraz czekam na okres, od poronienia mam bardzo dziwne bóle miesiączkowe.

1. Teoretycznie co 2 dni. Ale niektórzy preferują same dni plodne codziennie az po piku.
2.mozliwe ale tego test owu nie potwierdzi ci, tylko monitoring.
Nie nusi byc torbiel moga sie tez wchlonav kiedy @ jest tak mi moja lekarka tłumaczyła
3.ja nie, kiedys z testow, zawsze mialam pik w tym samym dniu.

Tez jestem po poronieniu farmakologicznym, 1 kwietnia. Wyszlam z szpitala. Minelo 3 tyg i od srody niby okres, niby bo zadnych boli a tyle co na wkladke wszytsko miesci sie, bardziej plamienie. W sumie dzis pusto, we wtorek kontrol u lekarza mam mam nadzieje ,ze szyblo uda sie zajsc w zdrowa ciaze

Do góry