@Nadzieja_31 Jak mi sie skurcze w +34tc pojawiły to dostałam na to m.in. duphaston. Do tego nospa i spasmolina. Podobno w jakiś sposób ma wyciszać macicę.
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, byłam dziś u lekarza. Na twardnienie brzucha do luteiny dostałam dodatkowo Duphaston 3x1. Czy któraś z Was brała go po 30tc. Ufam mojemu lekarzowi ale wyczytałam, że może on wpływać na spodziectwo u chłopców i to mnie troszkę martwi [emoji53]
O spodziectwie jest napisane w ulotce Duphastonu. Interesował mnie kiedyś ten temat i wyszło mi na to, że związki są mgliste. Ostatecznie, spodziectwo może się trafić też przy ciąży bez leków i jest operowalne.
Agnieszka_1988
Mam 2 podopiecznych ze spodziectwem. Zależy jaki poziom. Oni mają najciezszy. Mimo kilku operacji w Warszawie efekty są bardzo marne [emoji3064]
O spodziectwie jest napisane w ulotce Duphastonu. Interesował mnie kiedyś ten temat i wyszło mi na to, że związki są mgliste. Ostatecznie, spodziectwo może się trafić też przy ciąży bez leków i jest operowalne.
M
Ma_k
Gość
Mam wynik dzisiejszej bety, przyrost znacznie spowolnił tylko 46%. W poniedziałek wynik byl 8685 a dzisiaj po 72h 15278.
aspekt
myślałam, że sam zabieg urologiczny jest rutynowy i co najwyżej pozostaje kwestia umiejętności chirurga w plastyce napletka. Teraz się tym bardziej cieszę, że 2 znanych mi chłopców przeszło tylko jedna operację i problem znikł.Mam 2 podopiecznych ze spodziectwem. Zależy jaki poziom. Oni mają najciezszy. Mimo kilku operacji w Warszawie efekty są bardzo marne [emoji3064]
@Magda_krk No zagmatwana masz tę sytuację. Kiedy USG?
M
Ma_k
Gość
W poniedziałekmyślałam, że sam zabieg urologiczny jest rutynowy i co najwyżej pozostaje kwestia umiejętności chirurga w plastyce napletka. Teraz się tym bardziej cieszę, że 2 znanych mi chłopców przeszło tylko jedna operację i problem znikł.
@Magda_krk No zagmatwana masz tę sytuację. Kiedy USG?
Słoneczko świeci
Z ta beta to jest jakoś tak, ze na początku rośnie szybko a później już w tysiącach zwalnia. Nie wiem dokładnie kiedy i w jakich jednostkach, ale pamietam ze kiedyś tak dziewczyny na forum pisały.Mam wynik dzisiejszej bety, przyrost znacznie spowolnił tylko 46%. W poniedziałek wynik byl 8685 a dzisiaj po 72h 15278.
@Magda_krk ok 10 tyś beta zwalnia, wtedy tylko usg, spokojnie do pon już niedaleko. Trzymam kciuki.
A po co Ty robisz bete przy takich wartościach i po 72 h?
Przy takich wartościach już się bety nie sprawdza, spokojnie [emoji846]
Mam wynik dzisiejszej bety, przyrost znacznie spowolnił tylko 46%[emoji26]. W poniedziałek wynik byl 8685 a dzisiaj po 72h 15278.
reklama
M
Ma_k
Gość
Bo mi lekarz kazał. Nie miałam jeszcze zarodka a w jajnikach mam dziwne torbiele. Kazał mi zrobić tym razem przyrost po 72h, a w poniedziałek idę do niego na kolejne usg. Ale jak zwalnia przy większych wartosciach to jestem spokojniejsza, nie wiedziałam o tym.A po co Ty robisz bete przy takich wartościach i po 72 h?
Ostatnio edytowane przez moderatora: