reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No mogło być za szybko jak masz cykle 31 dniowe. A testy najlepiej robić przez kilka dni plus mierzyć temperaturę cały cykl. co do kłucia w jajniku, mnie raz kłuje raz nie kłuje. W tym cyklu co zaszłam w ogóle nie klulo. Także nic straconego. Dużo tu dziewczyn jest co już cykl spisało na straty... A tu ciąża [emoji4]

A na co bierzesz duphaston?
Teoretycznie jak jest płyn w zatoce Douglasa to owulacja była
Dlatego ten cykl biorę na chłodno, co ma być to będzie [emoji4] kto wie, może się zdziwię [emoji12]

reklama
Trzymam mocno kciuki za Ciebie żeby się udało. Ale masz pecha. Jak nie brak owu to brak możliwości w dni płodne. Mam nadzieje, ze mimo wszystko owu przyjdzie bliżej weekendu 😘
No niestety, przed chwilą test owu już ewidentnie negatywny. Ten wczorajszy musiał być tuż po peaku zrobiony, bo mocno bolało mnie już podbrzusze.

Ostatnia edycja:
Dlatego ten cykl biorę na chłodno, co ma być to będzie [emoji4] kto wie, może się zdziwię [emoji12]
I bardzo dobrze, można testować ale jak nie wyjdzie trzeba starać się dalej i nie przejmować. Choć łatwo to się pisze a wiadomo że emocje są zawsze
No niestety, przed chwilą test owu już ewidentnie negatywny. Ten wczorajszy musiał być tuż po peaku zrobiony, bo mocno bolało mnie już podbrzusze.
Ciąża widać nie jest mi już pisana.
Ani tak nie pisz. Będzie dobrze, nie tym razem to następnym

I bardzo dobrze, można testować ale jak nie wyjdzie trzeba starać się dalej i nie przejmować. Choć łatwo to się pisze a wiadomo że emocje są zawsze

Ani tak nie pisz. Będzie dobrze, nie tym razem to następnym
Dokładnie, niektórych rzeczy się nie przeskoczy [emoji4] staramy się już na tyle długo że już chyba cierpliwości trochę mam [emoji846]

Ciąża widać nie jest mi już pisana.
Kochana, nie mow tak :) wiem ze macie ciężko bo nie jesteście na codzień razem, ale skoro po 2 stymulowane cyklach teraz owu przyszla sama, to jest super znak ;)

🌸 witam was ciepło,
Wczorajsza wizyta u ginka - zielone światło, wszystko zagojone. 29.02byl drugi zabieg. Krótki trwał 6minut. Hemoglobina 8,5 inne wyniki tez w normie.
Tak się cieszymy z mężem. Teraz tylko spokój i miłość ❤️😊 co ma być to bedzie
Sport ruch i dobra zywnosc
Super! Miło czytac dobre wiadomości, trzymam kciuki o owocne starania i czekamy na testowanie 😊❤️

reklama
Dziewczyny, w końcu dostałam wynik z wczoraj... Jutro powinnam mieć wynik dzisiejszej bety, niestety jutro ide do pracy i nie miałabym jak zrobić więc bede miała przyrost dzienny.
Screenshot_2021-04-15-14-08-30-006_com.android.chrome.jpg

Do góry