K
Katijah
Gość
No nie taki cień cieniaJa chyba zwariuje zrobiłam sobie test owu, druga kreska się pojawila ale jeszcze nie az tak ciemna jak ta kontrolna. W terminie planowanej owu nic się nie pojawiało. Zrobiłam też dwa testy ciążowe dwóch firm i wyszły cienie cienia ale to mogą być te kreski testowe. Jestem tydzień przed @. Oszaleć można na zdjęciu cień cienia. Zobacz załącznik 1257867
Jeśli nie miałaś zrób trombofilie, bo jak serce przestaje bic to może być spowodowane problemami z krzepliwością.Hej kobietki, chciałam się z Wami przywitać jestem nowa na tym wątku. Może przybliżę Wam trochę moją historię. Pierwsza ciąża, niestety tydzień temu dowiedziałam się, że w 9 tygodniu serduszko przestało bić, wczoraj miałam zabieg łyżeczkowania, także to świeża sprawa. Chciałabym się Was doradzić, ponieważ mimo tej smutnej sytuacji chcemy z mężem spróbować drugi raz, jeśli tylko dostaniemy zielone światło od mojego ginekologa. Może takie pytania już były na tym wątku, ale musiałabym go przeczytać od a do z, a stron jest mnóstwo, dlatego liczę na Waszą pomoc chciałabym wykonać za jakiś czas badania, aby w razie kolejnej ciąży zapobiegać. W pierwszej kolejności myślałam o trombofilii wrodzonej i zespole antyfosfolipidowym. Zastanawiam się też nad cytomegalią, toxo, różyczką itp. Chciałam zapytać jakie badania sprawdziły się u Was i na co zwrócić uwagę. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi, ściskam
Eno tu już mega widać, czy test pierwszy i drugi są tej samej czułości?Uaktualnienie, test z Rossmanna. Coś jest na rzeczy.Zobacz załącznik 1257949
Gratulacje