reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ok, powiem lekarzowi jak się mnie zapyta następnym razem, czy chce jeszcze coś zbadać :D ostatnio tak to wyglada, ze to ja mówię, co trzeba zbadać :D dzięki :)
U mnie tak samo to wygląda. Wy mi tu na forum piszecie co mogę zbadać to ja dzwonie po lekarzach i mówię jakie badania chcę zrobic. Lekarze sami z siebie na żadne badania mnie nie wysyłali, mowili, że dopiero po drugim poronieniu🙄🥴

U mnie tak samo to wygląda. Wy mi tu na forum piszecie co mogę zbadać to ja dzwonie po lekarzach i mówię jakie badania chcę zrobic. Lekarze sami z siebie na żadne badania mnie nie wysyłali, mowili, że dopiero po drugim poronieniu🙄🥴
Mi też tak mówili i mam za sobą już 3. Gdyby nie dziewczyny z forum to nadal żyła bym w nieświadomości niczego.

reklama
No masakra, ja się czuje jak w sklepie jakbym bułki kupowała:
-dzień dobry poproszę skierowanie na badanie kwasu foliowego
- dzień dobry, (chwila rozmowy) już wystawiam. Czy jeszcze pani potrzebuje na coś skierowanie?
- nie, to wszystko, dziękuje
;D

Do góry