reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jaka jest norma dla insuliny na czczo?
Pewnie każde laboratorium ma swoje widełki, moje ma takie
IMG_20210329_140913.jpeg

reklama
Wiem niestety, ale już się z moim ginem za to wzięliśmy i teraz mam nadzieję że będzie już lepiej. Mimo że nie jestem otyła to w ciągu 2 miesięcy spadło mi 4kg. Prawdopodobnie to też się przyczyniło do poronienia :( ale jestem dobrej myśli, mój gin powiedział że znaleźliśmy problem i obiecał że niedługo będziemy w ciąży [emoji3526] i tego się trzymam
@Magdalena09 No niestety po obciążeniu słabe te wyniki są. Po 2h powinna wrócić od poziomu wyjściowego.

Też biorę Glucophage XR 500 od początku marca.
Ja mam również glikemie na czczo 95-100.
A w ciąży jest norma na czczo do 92, więc powiedziała ze mam brać żeby się przygotować do ciąży. Ale u mnie jeszcze immunologia miesza.
U mnie glukoza na czczo 94 więc też mogłoby być lepiej. Ja biorę siofor 500 3 razy dziennie.

Aż trudno mi uwierzyć, ze coś takiego jest możliwe :O czyli zle oszacowali za pierwszym razem? Sadzili, ze jest oczyszczone a nie było? Trzymaj się ciepło 🌼🌞
Po moim przypadku stwierdzam że już nic mnie niestety nie zdziwi na niekorzyść. @Qruszon przykro mi bardzo ale głowa od góry i cycki do przodu. Jeszcze będzie pięknie ;) Ja mam w pt histeroskopię, trzymajcie kciuki żeby było ok wszystko.

reklama
Do góry