M
Ma_k
Gość
@Słoneczko świeci przewinęło mi się, że pytałaś o diety. Ja staram się zdrowo odżywiać, dużo owoców, warzyw, produkty mączne pełnoziarniste. Od 11lat nie jadłam mięsa, głównie białko roślinne teraz dodałam krewetki, żeby sobie podbić ilość spożywanego białka. Kiedyś sobie liczyłam kalorie ale teraz poszłam na łatwiznę i wykupiłam sobie dietkę z przepisami i już nie muszę obliczać wartości energetycznej wszystkich produktów.
Co u Ciebie, jak nastrój? Trzymam za ciebie kciuki Kochana! Jak poronilysmy w tym samym dniu, to i starania będziemy mieć w podobnym czasie Dokupiłam sobie inozytol, olej z wiesiołka, termometr i testy owulacyjne. To głupie i wiem, że nie powinnam ale jednak nastawiam się na jak najszybsze zajście w ciążę.
Co u Ciebie, jak nastrój? Trzymam za ciebie kciuki Kochana! Jak poronilysmy w tym samym dniu, to i starania będziemy mieć w podobnym czasie Dokupiłam sobie inozytol, olej z wiesiołka, termometr i testy owulacyjne. To głupie i wiem, że nie powinnam ale jednak nastawiam się na jak najszybsze zajście w ciążę.