Wejdź ty i poczytaj przypadłości i historie...Dziewczyny wróciłam od gin/endo...i nawet nie wiem co i jak napisać...tak jak myślałam dopóki nie unormujemy tarczycy mogę zapomnieć o transferze bo wg niej po prostu się nie uda, do tego trombofilia i zespół antyfos będą wymagać obstawienia lekami (thyrozol, accard, suple, neoparine, metfromina) w sumie od dziś do końca ciąży. Zarodek lepiej jeden (ja chciałam oba na raz). Jeszcze sporo badań przede mną i stwierdziła ea TRABy i NK pewnie tez wyjdą więc dodatkowo wlew z intralipidów i mamy komplet. Jak już pomruczała, pocmokała i 'ojej i nadciśnienie też Pani ma' to się zapytałam czy wg niej powinnam w ogóle starać się o dziecko a ona stwierdziła że jak najbardziej i że ma pacjentki z takimi przypadłościami i noszą ciąże tylko obstawione lekami. Także ten...padam już dziś...za dużo wrażeń i chyba pozostaje mi trzymać kciuki żeby się wszystko wyrównało (do tej pory dobrze reagowałam na leki) i może do maja zdążymy. Ona jest dość specyficzna, jak mówi to masz wrażenie że masz wszystkie choroby świata a potem nagle 'nie no będzie dobrze' ale to dobry diagnosta i u niej zostanę a do kliniki pojadę tylko na transfer jak już mi da zielone światło...
Dziewczyny czy któraś z Was ma podobny zestaw problemów zdrowotnych i udało Wam się zajść i donosić zdrową ciążę? Chyba potrzebuję tzw. 'success story' żeby uwierzyć że to ma sens bo na razie to ta moja wiara pełza a nie galopuje...
Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Witam serdecznie. Chciałabym wam przybliżyć temat badań i przebiegu naszych ciąż po poronieniu. Niejednokrotnie była to ..4 ..5 ..6 ciąża ale jednak udana. Wątek ten jest watkiem zamknietym w celu zebrania wszelkich wiadomosci "dlaczego" tym razem nam sie udalo. Na pozostalych wątkach o...
www.babyboom.pl