reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
3tyg po zabiegu miałam okres, bardzo skąpy niebolesny. Za to kolejny był obfity. A za tydzień kolejny, więc się okaże 😉
A czyli u mnie to może być także miesiączką. Zdziwiło mnie to bo kolejne krwawienie przyszło ledwo 5 dni po tym jak przestalam plamic po zabiegu. Właśnie ok. 3 tygodnie po nim.
Jest skąpe, prawie niebolesne i na początku taka ciemna krew po ok 2-3 dniach jaśniejsza.

A czyli u mnie to może być także miesiączką. Zdziwiło mnie to bo kolejne krwawienie przyszło ledwo 5 dni po tym jak przestalam plamic po zabiegu. Właśnie ok. 3 tygodnie po nim.
Jest skąpe, prawie niebolesne i na początku taka ciemna krew po ok 2-3 dniach jaśniejsza.
Pewnie się oczyszcza jeszcze. Mi się samo wszystko oczyściło. Ginekolog mi powiedziała, że miesiączka powinna przyjść normalnie za jeden cykl.

Prawa kobiet po poronieniu. Będąc na pogotowiu nikt mnie o tym nie poinformował. Masakra. Prawo nie jest przestrzegane.

U mnie nikt takiego nie przestrzegał, byli bardzo zdziwieni że chcę zabrać płody do badań i jestem przygotowana.
Ale większość dziewczyn nie ma czasu tak jak w moim przypadku to było żeby sobie spokojnie poczytać jakie mają prawa......
Hej 😊 proszę powiedzcie mi jak wyglądała u was pierwsza miesiączka po łyżeczkowanie? Po jakim czasie się pojawiła, jak bolesna i obfita była.
Pojawiła się 29 dni po poronieniu, była bardziej obfita ale nie bolała

Witam, na tym watku jestem nowa. Też po poronieniu i zabiegu.
Teraz czekam na pierwszą miesiączkę.
Jutro wizyta u lekarza zobaczymy co mi doradzi jakie działania podjąć. To bylo moje 3 poronienie.
Też polecam testdna. Wszystko super zorganizowane i omówione.

reklama
Do góry