mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej proszę powiedzcie mi jak wyglądała u was pierwsza miesiączka po łyżeczkowanie? Po jakim czasie się pojawiła, jak bolesna i obfita była.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3tyg po zabiegu miałam okres, bardzo skąpy niebolesny. Za to kolejny był obfity. A za tydzień kolejny, więc się okażeHej proszę powiedzcie mi jak wyglądała u was pierwsza miesiączka po łyżeczkowanie? Po jakim czasie się pojawiła, jak bolesna i obfita była.
A czyli u mnie to może być także miesiączką. Zdziwiło mnie to bo kolejne krwawienie przyszło ledwo 5 dni po tym jak przestalam plamic po zabiegu. Właśnie ok. 3 tygodnie po nim.3tyg po zabiegu miałam okres, bardzo skąpy niebolesny. Za to kolejny był obfity. A za tydzień kolejny, więc się okaże
Pewnie się oczyszcza jeszcze. Mi się samo wszystko oczyściło. Ginekolog mi powiedziała, że miesiączka powinna przyjść normalnie za jeden cykl.A czyli u mnie to może być także miesiączką. Zdziwiło mnie to bo kolejne krwawienie przyszło ledwo 5 dni po tym jak przestalam plamic po zabiegu. Właśnie ok. 3 tygodnie po nim.
Jest skąpe, prawie niebolesne i na początku taka ciemna krew po ok 2-3 dniach jaśniejsza.
U mnie nikt takiego nie przestrzegał, byli bardzo zdziwieni że chcę zabrać płody do badań i jestem przygotowana.Prawa kobiet po poronieniu. Będąc na pogotowiu nikt mnie o tym nie poinformował. Masakra. Prawo nie jest przestrzegane.
Nowe zasady opieki dla kobiet po poronieniu
Opieka dla kobiet po poronieniu. 2 czerwca 2016 roku weszły w życie nowe zasady opieki okołoporodowej, m.in. nad kobietami po poronieniu, dzięki którym ...www.poronilam.pl
Pojawiła się 29 dni po poronieniu, była bardziej obfita ale nie bolałaHej proszę powiedzcie mi jak wyglądała u was pierwsza miesiączka po łyżeczkowanie? Po jakim czasie się pojawiła, jak bolesna i obfita była.
U mnie przyszla jakieś 5 tyg po, byla taka jak zwykle. Za to kolejna to był potopHej proszę powiedzcie mi jak wyglądała u was pierwsza miesiączka po łyżeczkowanie? Po jakim czasie się pojawiła, jak bolesna i obfita była.
Mam nadzieję że u mnie to krwawienie to faktycznie miesiączka i wróci wszystko do normy.U mnie przyszla jakieś 5 tyg po, byla taka jak zwykle. Za to kolejna to był potop
Możesz jużKiedy zrobić test na trombofilie? Lekarz mi powiedziała, że mam czekać 3 miesiące a w test dna powiedzieli, że mogę robić już czyli tydzień po poronieniu...