U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Wiem, wiem. Idę we wt na betę. Jeśli to była biochemiczna to beta powinna spaść i już wtedy będę pewna.różne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem. Idę we wt na betę. Jeśli to była biochemiczna to beta powinna spaść i już wtedy będę pewna.różne
Wyglądało jak normalna miesiączka. Choć pierwszy dzień było od razu dużo krwi.Rozumiem. Czy ta miesiączka u ciebie była też jakaś inna? W sensie bardziej czysta krew niż miesiączka... Trwała normalnie tyle czasu co zawsze czy dłużej? Udało Ci się zajść od razu w drugą ciążę? [emoji4]
Moja oczyscila się sama ale ciąża pozamaciczna może być bardzo niebezpieczna. Gdyby beta powoli rosła to to może zwiastować ciążę pozamaciczna.Rozumiem..a czy ciąża pozamaciczna może również "oczyścić" się sama? Trochę panikuje, że to właśnie ciąża pozamaciczna. Ale z kontrolą u lekarza i tak poczekam jeszcze tydzień.
Mojej koleżance się oczyściła sana pozamaciczna ale była często na kontroli i trwało to około 3 tyg.Rozumiem..a czy ciąża pozamaciczna może również "oczyścić" się sama? Trochę panikuje, że to właśnie ciąża pozamaciczna. Ale z kontrolą u lekarza i tak poczekam jeszcze tydzień.
Jestem krótko po ciąży pozamacicznej, koniecznie sprawdź bete, ja byłam u 2 ginekologów, nikt nic nie widział, dopiero moja Pani ginekolog stwierdziła CPMiałam ciążę biochemiczna. Dostałam @ w 35 dc. Mogłam się starać od razu.
Jestem krótko po ciąży pozamacicznej, koniecznie sprawdź bete, ja byłam u 2 ginekologów, nikt nic nie widział, dopiero moja Pani ginekolog stwierdziła CPDziewczyny, właśnie byłam w ciąży biochemicznej. Wczoraj dostałam miesiączkę. Za tydzień w poniedziałek idę na badanie kontrolne do ginekologa. Myślicie może mogę od razu po tej miesiączce się starać? Okres dostałam w 36dc a cykle miałam zawsze 28-29 dni. Na usg kilka dni temu lekarz nic nie zauważył, beta niska więc od razu powiedział że to może być ciąża biochemiczna. I fakryvznie wczoraj zaczęłam krwawic. Mam nadzieję że to miesiączka a nie np ciąża pozamaciczna...
Oczyscilas się sama czy konieczny był zabieg?
Komieczny był zabieg i to bardzo szybko. Tego samego dnia w którym CP została stwierdzona musiałam pojawić się w szpitalu, lekarz prowadzący powiedział ze miałam szczęście bo rozmiary już były naprawdę dużeOczyscilas się sama czy konieczny był zabieg?
A ból brzucha był mocny?szczęście
I który tydzień ciąży to był?szczęście