reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mialam w klinice. Bol dziwny i silny. Bardzo nie miły. Ale da się przeżyć bo jest szybko. Wiec nirmalnie w gabinecie mialam robione przez ginekolog i pielęgniarkę. U mnie wszystko byko ok. Po sprawdzeniu drożności zaszlam w ciaze. Pierwsza od 2 lat. Zgrało.sie to tez z leczenie IO u meza
Czesto drożność jajowodow przelycha małe zrosty i podobno jest latwiej. U mnie to sie sprawdziło. 😊
O proszę,właśnie myślałam czy to przypadkiem nie pomoże w razie zrostów

reklama
Hej, w środę dowiedziałam się, że serduszko przestało bić w 7-8 tygodniu. 6 dni temu zaczęłam plamić, od 3 dni krwawię, w sumie jeden dzień był intensywny - dużo krwawiłam, ze skrzepami, ale kolejne krwawienia są umiarkowane. Myślicie, że już mogłam się oczyścić? Czy coś można robić co to przyspieszy? W poniedziałek idę do lekarza na kontrolę i w zależności co zobaczy pójdę do szpitala lub nie. Dzięki z góry za rady

Hej, w środę dowiedziałam się, że serduszko przestało bić w 7-8 tygodniu. 6 dni temu zaczęłam plamić, od 3 dni krwawię, w sumie jeden dzień był intensywny - dużo krwawiłam, ze skrzepami, ale kolejne krwawienia są umiarkowane. Myślicie, że już mogłam się oczyścić? Czy coś można robić co to przyspieszy? W poniedziałek idę do lekarza na kontrolę i w zależności co zobaczy pójdę do szpitala lub nie. Dzięki z góry za rady
Mogłaś się oczyścić w tym czasie. W poniedziałek lekarz potwierdzi czy wszystko się poronilo czy trzeba zabiegu.
Trzymaj się 😘

@Agnieszka_1988 kochana podpowiedz mi. Biorę complex witamin B z aliness. Po tym ładnie skoczyla mi b12 do górnej granicy ale homocysteina spadła niewiele z 15 na11. Kiedyś poradziłaś żeby brać co drugi dzień i tak też robię. Jednak zastanawiam się czy nie powinnam może zmienić suplementów ? Jakie Ty bierzesz ? Wiem , pisałaś sto razy już ale nie mogę znaleźć 🙈
Biorę też kwas foliowy z aliness dawka 500 ( nie wiem jaka to jednostka).

Skoro kompleks B z aliness działa i Ci podbił witaminę B12 to przy nim pozostań co te 2 dni.

A na homocysteinę polecam to

Mi zbiło aż za mocno bo do 4.5 homocysteinę [emoji6] Jedna miarka codziennie z wodą. Jak zejdziesz do dobrego poziomu homocysteiny (ok. 5-6) to co 2-3 dni [emoji4]
@Agnieszka_1988 kochana podpowiedz mi. Biorę complex witamin B z aliness. Po tym ładnie skoczyla mi b12 do górnej granicy ale homocysteina spadła niewiele z 15 na11. Kiedyś poradziłaś żeby brać co drugi dzień i tak też robię. Jednak zastanawiam się czy nie powinnam może zmienić suplementów ? Jakie Ty bierzesz ? Wiem , pisałaś sto razy już ale nie mogę znaleźć [emoji85]

Skoro kompleks B z aliness działa i Ci podbił witaminę B12 to przy nim pozostań co te 2 dni.

A na homocysteinę polecam to

Mi zbiło aż za mocno bo do 4.5 homocysteinę [emoji6] Jedna miarka codziennie z wodą. Jak zejdziesz do dobrego poziomu homocysteiny (ok. 5-6) to co 2-3 dni [emoji4]

Dzięki Kochana 😘 kupię i wybrobuje

@Agnieszka_1988 kochana podpowiedz mi. Biorę complex witamin B z aliness. Po tym ładnie skoczyla mi b12 do górnej granicy ale homocysteina spadła niewiele z 15 na11. Kiedyś poradziłaś żeby brać co drugi dzień i tak też robię. Jednak zastanawiam się czy nie powinnam może zmienić suplementów ? Jakie Ty bierzesz ? Wiem , pisałaś sto razy już ale nie mogę znaleźć 🙈

Zakwas z buraka ładnie zbija 😉

reklama
Do góry