Kasiix
Aktywna w BB
Dobra wiadomość U mnie jeszcze nie, czekam z niecierpliwością na @Witam się w 1dc po zabiegu @ przyszła tak jak zwykle 29 dni. Ufff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra wiadomość U mnie jeszcze nie, czekam z niecierpliwością na @Witam się w 1dc po zabiegu @ przyszła tak jak zwykle 29 dni. Ufff
No tak, im wyższa beta tym starszą ciąża, ale jakoś nie wydaje.mi się żeby na podstawie wyniku bety określać ciążę co do dnia. Tego się nie da zrobić. Na jakiej podstawie Ci mówił że masz 4+6? I wcześniej że 6tc?Myślalam, że im większa beta tym większy tydzień ciąży. Z Torbielem mnie pocieszyłaś mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze.
Super! Gratulacje!!! Oby tak dalej!Aaa, no i muszę się wam pochwalić. Dziś 18+2, dzidziuś waży 220gr i jest na 100% chlopcem ❤❤❤
Ojej jaka kruszynkaAaa, no i muszę się wam pochwalić. Dziś 18+2, dzidziuś waży 220gr i jest na 100% chlopcem ❤❤❤
Aaa, no i muszę się wam pochwalić. Dziś 18+2, dzidziuś waży 220gr i jest na 100% chlopcem [emoji173][emoji173][emoji173]
No kruszynka a jak porownam do Wiki która ma 15kg to już w ogóleOjej jaka kruszynka
To niesamowite jak szybko z kropeczki robi się mały człowiek.
Pokaż kochana te witaminki po których masz taki ładny wynik.Spokojnie, wiadomo że w domku najlepiej. Będzie spokój psychiczny i będzie zupełnie inaczej niż w szpitalu
Ale to jest bardzo dobry wynik. Do starań super mieć 5-8 zmieniłaś witaminy na metyle?
Jeśli masz wątpliwości co do niego idź sprawdź u innego. Nauczkę mam po ostatnim do którego miałam zaufanie 100 % a na końcu wypiął się i udawał że mnie nie znaDziewczynki dziś byłam u ginekologa i mam co do niego coraz większe wątpliwości choć jest uznawany za jednego z najlepszych lekarzy w moim mieście.. Byłam dzis na wizycie wyliczono mi ze jestem w 4w i 6d ciazy przy becie około 12 tys. ( przy pierwszej ciąży mialam bete 5 tys a wyliczył mi wtedy ciążę na prawie 6 tydzień) Na dodatek wykrył mi torbiel na lewym jajniku 6cm chociaz skarżyłam sie juz na bol jajnika od poprzedniej ciąży, a ostatnio byłam u niego na wizycie w grudniu po łyżeczkowaniu. To możliwe żeby w miesiac urósł torbiel który ma az 6cm? Nie wiem co o tym sadzic... przepisal mo duphaston i minimum wysiłku.
Super gratulujęAaa, no i muszę się wam pochwalić. Dziś 18+2, dzidziuś waży 220gr i jest na 100% chlopcem ❤❤❤