reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agi z tym to jest bardzo różnie. Jedne po zabiegu z nas krwawiły dużo i mocno i długo. Inne tylko plamiły przez krótki okres. Jedne miały krwawienie przypominające @. Wszystko zależy jednak od organizmu.
Co do następnej @ powinna przyjśc od 4 do 8 tygodni po zabiegu. To jest normalne jesli przyjdzie w 4 tyg i również normalnym jest jak przyjdzie w 8tyg.
Co do starnek. Jedni mówią poczekać przynajmniej trzy prawidłowe cykle. Inni 6 .. jeszcze inni poczekać rok. Niektórzy dostają tak jak i Ty światełko zielone po pierwszej @ od zabiegu. Wiec my mówimy sobie tak.
Że jak jesteś ZDROWA wszystko jest u Ciebie OK. Czujesz się na siłach. Jesteś w dobrej formie psychicznej i fizycznej to nie ma na co czekać.
Czasami los sam wie kiedy ma dojść do zapłodnienia. Są wsród nas takie co zaczeły po pierwszej @ a teraz przyszła 3@ i dalej nie zafasolkowały. Oragnizm jest "mądry" i wydaje nam się ze sam wie kiedy powinno dojść do zapłodnienia.

reklama
Agnieszka AJ, słodziutka, wierzmy w to, że wszystko będzie dobrze z fasolinką niusi, wierzmy, ja wierzę

agi28, po zabiegu będziesz trochę krwawić, potem plamić, niektóre plamiły aż d o dnia @, a n iektóre tylko kilka dni, ja pamiłam ze dwa tygodnie po zabiegu

Aguś Wałsnie to mnie powala na kolana, że nic nie mogę zrobić. Wiem że modlitwa może ( i działa) zdziałać cuda. Modlę się za NICH... ale chciałabym coś wiecej.. ale nie mogę.
Oby dobry Bóg wiedział co robi....:-(

Guskaaaaaaaa a jak Ty się czujesz iTwój okruszek? Oprócz tego że nie masz objawów? Jakiś apetyt większy? senność? Mówisz tydzien czekamy na wizytę u Ciebie... oki...

Hej Marzi. Przekarzę jej napewno. teraz nie będę dzwonić bo miała mieć USG. Wiec nie chcę przeszkadzać. Ale myślę że za godzinkę... chyba bedzie najlepiej.

czemu to wszystko takie niesprawiedliwe kurcze te pijaczki narkomanki i dzieci rodza Wczoraj w telewizji leciało dziewczyna 6 dzieci prawdopodobnie z e swoim ojcem szok!!!

edytko jak bedziesz cos wiedziała to daj znac MUSI BYC DOBRZE!!!

reklama
No problemos Agi (a jak masz na imię? Agnieszka?)
Po to tutaj jesteśmy by doradzić jak tylko umiemy najlepiej i żeby pocieszyć jeśli jest jakaś potrzebująca duszyczka

Do góry