reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przechodziłaś tego covida jakoś szczególnie mocno czy nie?
Bardzo bolały mnie plecy, ból zaczął się od karku i codziennie schodził niżej, pomagały masaże dość mocne i dosłownie z zegarkiem w ręku co 2 godz atak bólu. Gdy plecy przestały boleć straciłam węch i smak. Gorączka była tylko 1 dzien.

reklama
Dzień poronienia jest uważany za pierwszy dzień nowego cyklu.
A co do materiału do badań hist.pat. - oni nic nie pobierają przy samoistnym, to ty masz ten materiał "złapać" i im dać.

Zależy jakiej długości masz cykle. Najlepiej w okolicach spodziewanej miesiączki, wtedy wynik najpewniejszy.
Chyba że wiesz kiedy była owulacja to mi kiedyś gin powiedziała że 10 dni od owulacji powinno już coś wyjść.
No według dzisiejszego usg jakoś 2-3 dni temu była owu. A cykle mam różnie. Ostatni był 26 dni. Wcześniej 30 dni.

reklama
Bardzo bolały mnie plecy, ból zaczął się od karku i codziennie schodził niżej, pomagały masaże dość mocne i dosłownie z zegarkiem w ręku co 2 godz atak bólu. Gdy plecy przestały boleć straciłam węch i smak. Gorączka była tylko 1 dzien.
Ja podobnie , kichanie bez kataru, lekki kaszel i nie tak duzo gorączki wcale. I bole, też zaczęło się od szyi. Potem bolała i dretwiala mi lewa ręka i kuło nad sercem, brałam przeciwbolowe. Brak smaku i węchu. I wtedy dowiedziałam się o ciąży, beta doszła do 900 i spadła. Mój gin mówi, że bardzo możliwe że właśnie covid załatwil i jak to wpływa na różwoj to tak naprawdę nic nie wiemy. Zwyczajnie komórka jajowa mogła być słabej jakości jak się chorowało i potem może być wlansie tak roznie.

Do góry