reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jak myślicie czy jest szansa że zajdę w ciążę jeśli współżyłam tylko 3 dni przed owulacją i 2 dni po owulacji? Nie mieliśmy w tym cyklu możliwości inaczej a okazuje się że owu przyszła wcześnie i do tego pęcherzyk pękł sam co u mnie się dawno nie zdarzało :( stresuję się że zmarnowałam taką szansę :(

reklama
Dziewczyny jak myślicie czy jest szansa że zajdę w ciążę jeśli współżyłam tylko 3 dni przed owulacją i 2 dni po owulacji? Nie mieliśmy w tym cyklu możliwości inaczej a okazuje się że owu przyszła wcześnie i do tego pęcherzyk pękł sam co u mnie się dawno nie zdarzało :( stresuję się że zmarnowałam taką szansę :(
Oczywiście, że jest

Pewnie że są szanse ;)

Cześć, tydzień temu we wtorek byłam u mojego lekarza bo w nocy z poniedziałku na wtorek zaczęło się plamienie koloru brunatnego i brązowego. Lekarz zrobił mi USG i z dzieckiem wszystko ok, a te plamienia to pewnie krwiak się oczyszcza. Powiedział, że dobrze byłoby żeby się już zorganizował bo już długo z nim walczymy i dość dużo go jest. Plamienia utrzymywały mi się do wczoraj wraz z małymi skrzepami. Dzisiaj już pojawiają się sporadycznie. Ogólnie czuje się dobrze, choć brzuszek bywa obolały ale pewnie dlatego, że rośnie. W miniony wtorek mój maluszek miał już ponad 7cm, według USG dziś 14t2d. Kolejna wizyta 08.01. mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści.

reklama
Do góry