reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To mi się wydawało ze chodzi o blokadę owulacji. Bo ja bralam tylko w miesiącach gdzie się nie staraliśmy. Potem jak w miesiącu którym zaszlam w ciaze to nie bralam go chyba. Dr Janosz kazala faktycznie idstawic jakby się okazało ze jestem w ciąży. Wiec @Takaja123 lepsza ma wiedzę. Słuchaj sie jej.

Wiele kobiet przed porodem piję wiesiołka żeby pobudzić macicę więc dlatego przy staraniach tylko do owulki 😉 z tą blokada pomyliło Ci się chyba z progesteronem-duphaston i luteina bo to blokuję 🙂
Jak tam Twoja pieknooka Miłka? ❤️😍

reklama
Wiele kobiet przed porodem piję wiesiołka żeby pobudzić macicę więc dlatego przy staraniach tylko do owulki 😉 z tą blokada pomyliło Ci się chyba z progesteronem-duphaston i luteina bo to blokuję 🙂
Jak tam Twoja pieknooka Miłka? ❤😍
Sama tez juz nie wiem 🙈🙈😅 Miłka skonczyla w sobotę 6 miesiecy. 😱😱 kiedy? Nie mam pojęcia. Jest bardzo ruchliwa. Chodzimy teraz do fizjo bo mamy onm w brzuchu a wnm w barkach. A tutajmoja gwiazda. 🥰😁 dziękuję ze zapytasz. A jak sprawy z mezem?

20201107_075021.jpg
20201113_153056.jpg

20201101_183106.jpg

No i jednak nie. Dziś zaproponował szczepienia. Jestem przerażona
Jest tutaj wiele dziewczyn ci miało te szczepienia. Chodzi o te od meza lub dawcy ?
Na forum z poronieniami z problemami immulogicznymu jest sporo wiedzy na ten temat 👍👍 pomysł tak, ze juz wiesz co kest "grane" i możecie działać! 😁 trzymam kciuki. Moze dziewczyny podpowiedzą kto miał szczepienia bo mi po ciazy siadla pamiev. 😩

Jest tutaj wiele dziewczyn ci miało te szczepienia. Chodzi o te od meza lub dawcy ?
Na forum z poronieniami z problemami immulogicznymu jest sporo wiedzy na ten temat 👍👍 pomysł tak, ze juz wiesz co kest "grane" i możecie działać! 😁 trzymam kciuki. Moze dziewczyny podpowiedzą kto miał szczepienia bo mi po ciazy siadla pamiev. 😩
Od meza. Ja to się igieł boje :D i różne sa opinie na ten temat.
A właśnie dziewczyny po szczepieniach powiedzcie prosze jak to u Was było. Może moje przerażenie się zmniejszy

reklama
@Jivka jak to zleciało 🙈🙈 Cudowna Łucja 😍 I piękne zdjęcie 😍 Uwielbiam takie sesje 🥰🥰🥰 U nas też roczek zbliża się wielkimi krokami 😊 Widzę że u Was też roczek przechodzony. U nas tak samo będzie. Marcysia miała 10 miesięcy jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki a teraz to już biega jak szalona 😂 Teraz trochę męczymy się z ząbkami. Tym razem idą dwójki na dole i czwórki na górze.. Dzisiaj nawet widziałam że jedna czwórka w końcu się przebiła 😄 Niedługo wracam do pracy i dajemy Marcelinę do żłobka - niestety innego wyjścia nie mamy i jakoś nie wyobrażam sobie tego bo ostatnio zrobił się z niej taki mamy cycek 😭

Do góry