reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Jivka jak to zleciało [emoji85][emoji85] Cudowna Łucja [emoji7] I piękne zdjęcie [emoji7] Uwielbiam takie sesje [emoji3059][emoji3059][emoji3059] U nas też roczek zbliża się wielkimi krokami [emoji4] Widzę że u Was też roczek przechodzony. U nas tak samo będzie. Marcysia miała 10 miesięcy jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki a teraz to już biega jak szalona [emoji23] Teraz trochę męczymy się z ząbkami. Tym razem idą dwójki na dole i czwórki na górze.. Dzisiaj nawet widziałam że jedna czwórka w końcu się przebiła [emoji1] Niedługo wracam do pracy i dajemy Marcelinę do żłobka - niestety innego wyjścia nie mamy i jakoś nie wyobrażam sobie tego bo ostatnio zrobił się z niej taki mamy cycek [emoji24]

Moja identycznie, na 10 miesięcy zrobiła pierwszy krok, a na 11 już chodziła po mieszkaniu, aktualnie biega i przestała w ogóle raczkować [emoji85] Tylko ma dopiero 3 zęby, ale na dniach wyjdzie druga górna jedynka i górne dwójki bo już prawie są... A o nocach nawet mówić nie będę przez to [emoji23]

reklama
@Charlotte21 ach jakie ona ma piękne oczy 😍
Mąż dziś idzie do urologa na wizytę sam chciał i się cieszy z tego 😅 także za postępy hehe.

@Humhum uparciuszek siedzi 😁 na kiedy masz termin?

@Jivka ajć jaka już jestem duża i piękna dziewczynka 😍 ten czas zdecydowanie za szybko leci 😅 najlepsze życzenia i buziaczki dla Łucji 😘

@nnat. @kb.karola90 co tam u Was? Dawno Was tu nie było 😉
@kb.karola90 jak tam Antoś? 🥰

@mohaaa @kasiula222 a jsk u Was samopoczucie? Kiedy teraz wizyty? :)

@Jivka ale pieknosci ❤️ najlepsze życzenia i całusy dla Łucji ❤️

@Takaja123 strasznie dużo się u nas dzieje ostatnio, nabrałam sobie chy a za dużo na głowę, do tego Zuza zrobiła się na maxa mamusiowa i wisi całymi dniami na mnie 😅
W ciągu tygodnia wyszły nam ostatnio 3 zęby, łącznie mamy ich już 5. Kolejne 3 na pewno są w drodze.
Mala sama siada i wstaje. Wspina się po mnie całymi dniami. Rośnie jak na drożdżach. 🙄 Pełza i zaczkuje wszędzie i interesuje ja wszystko poza zabawkami 😁

@Charlotte21 jakie oczy 😍😍😍 jak to możliwe, ze ona ma już pół roku? 🥺
@Jivka zajebiste kasowniki 😃😃 slodziaczek
@nnat. tez byś mogła jakaś fotę wrzucić 😃
@Takaja123 ja tez chciałam pytać co u Was i jakoś zapomniałam 🤦🏻‍♀️ Daj znać jak po wizycie męża, trzymam kciuki! Który dzień cyklu u Ciebie?
ja jestem w końcówce 11 tc, na razie odpukać wszystko dobrze :) i nawet lepiej się czuje niż jeszcze tydzień temu (mam nadzieje, ze to nie jest zły znak). Boje się potwornie prenatalnych, chciałabym już być po.

@mohaaa ona jest tak predka że zrobić jej normalne zdjęcie to graniczy z cudem 😅
IMG_20201111_124929.jpg

@nnat. Kurcze jaka ona już duża i sprytna dziewczynka 😁 faktycznie ciężko ja uchwycić na zdjęciu ale widać, że jest szczęśliwa 😁

@mohaaa to kiedy masz prenatalne? Trzymam kciuki ❤️ na kiedy wychodzi Ci termin? Ja jakoś niedługo powinnam dostać @ biorę miositogyn to dokładnie nie wiem ale ładnie wyrównuje mi cykl bo już był tak rozjechany 😅 chciałam ogarnąć gina, dentystę na urlopie ale coś mnie rozłożyło i nici z wizyt🤭 już mnie korci żeby wziąć l4 bo tracę urlop choć dziś już jest znacznie lepiej

reklama
@mohaaa ona jest tak predka że zrobić jej normalne zdjęcie to graniczy z cudem 😅Zobacz załącznik 1203107
O ja 😍 jaka kieca „balowna” 😃
@nnat. Kurcze jaka ona już duża i sprytna dziewczynka 😁 faktycznie ciężko ja uchwycić na zdjęciu ale widać, że jest szczęśliwa 😁

@mohaaa to kiedy masz prenatalne? Trzymam kciuki ❤ na kiedy wychodzi Ci termin? Ja jakoś niedługo powinnam dostać @ biorę miositogyn to dokładnie nie wiem ale ładnie wyrównuje mi cykl bo już był tak rozjechany 😅 chciałam ogarnąć gina, dentystę na urlopie ale coś mnie rozłożyło i nici z wizyt🤭 już mnie korci żeby wziąć l4 bo tracę urlop choć dziś już jest znacznie lepiej
30.11 prenatalne, także jeszcze troszkę. Gin mi jeszcze terminu nie podał, wg ostatniej miesiaczki wychodzi 11 albo 12.06 a wg usg 08.06.
faktycznie szkoda wolnego. Najgorzej, ze teraz jak się powie lekarzowi, ze przeziębienie to od razu dają 2 tyg L4, bo się boja, ze covid. Trzymam kciuki żeby okres nie przyszedł ❤️

Do góry