reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To mi się wydawało ze chodzi o blokadę owulacji. Bo ja bralam tylko w miesiącach gdzie się nie staraliśmy. Potem jak w miesiącu którym zaszlam w ciaze to nie bralam go chyba. Dr Janosz kazala faktycznie idstawic jakby się okazało ze jestem w ciąży. Wiec @Takaja123 lepsza ma wiedzę. Słuchaj sie jej.

Wiele kobiet przed porodem piję wiesiołka żeby pobudzić macicę więc dlatego przy staraniach tylko do owulki 😉 z tą blokada pomyliło Ci się chyba z progesteronem-duphaston i luteina bo to blokuję 🙂
Jak tam Twoja pieknooka Miłka? ❤️😍

reklama
Wiele kobiet przed porodem piję wiesiołka żeby pobudzić macicę więc dlatego przy staraniach tylko do owulki 😉 z tą blokada pomyliło Ci się chyba z progesteronem-duphaston i luteina bo to blokuję 🙂
Jak tam Twoja pieknooka Miłka? ❤😍
Sama tez juz nie wiem 🙈🙈😅 Miłka skonczyla w sobotę 6 miesiecy. 😱😱 kiedy? Nie mam pojęcia. Jest bardzo ruchliwa. Chodzimy teraz do fizjo bo mamy onm w brzuchu a wnm w barkach. A tutajmoja gwiazda. 🥰😁 dziękuję ze zapytasz. A jak sprawy z mezem?

20201107_075021.jpg
20201113_153056.jpg

20201101_183106.jpg

No i jednak nie. Dziś zaproponował szczepienia. Jestem przerażona
Jest tutaj wiele dziewczyn ci miało te szczepienia. Chodzi o te od meza lub dawcy ?
Na forum z poronieniami z problemami immulogicznymu jest sporo wiedzy na ten temat 👍👍 pomysł tak, ze juz wiesz co kest "grane" i możecie działać! 😁 trzymam kciuki. Moze dziewczyny podpowiedzą kto miał szczepienia bo mi po ciazy siadla pamiev. 😩

Jest tutaj wiele dziewczyn ci miało te szczepienia. Chodzi o te od meza lub dawcy ?
Na forum z poronieniami z problemami immulogicznymu jest sporo wiedzy na ten temat 👍👍 pomysł tak, ze juz wiesz co kest "grane" i możecie działać! 😁 trzymam kciuki. Moze dziewczyny podpowiedzą kto miał szczepienia bo mi po ciazy siadla pamiev. 😩
Od meza. Ja to się igieł boje :D i różne sa opinie na ten temat.
A właśnie dziewczyny po szczepieniach powiedzcie prosze jak to u Was było. Może moje przerażenie się zmniejszy

reklama
@Jivka jak to zleciało 🙈🙈 Cudowna Łucja 😍 I piękne zdjęcie 😍 Uwielbiam takie sesje 🥰🥰🥰 U nas też roczek zbliża się wielkimi krokami 😊 Widzę że u Was też roczek przechodzony. U nas tak samo będzie. Marcysia miała 10 miesięcy jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki a teraz to już biega jak szalona 😂 Teraz trochę męczymy się z ząbkami. Tym razem idą dwójki na dole i czwórki na górze.. Dzisiaj nawet widziałam że jedna czwórka w końcu się przebiła 😄 Niedługo wracam do pracy i dajemy Marcelinę do żłobka - niestety innego wyjścia nie mamy i jakoś nie wyobrażam sobie tego bo ostatnio zrobił się z niej taki mamy cycek 😭

Do góry