Takaja123
Fanka BB :)
Ty nie patrz na tempe tylko testujNo i test pod warunkiem, ze temp jutro nie spadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty nie patrz na tempe tylko testujNo i test pod warunkiem, ze temp jutro nie spadnie
Właśnie nie biorę żelaza. Wszystko co biorę odstawiłam na 5 dni przed badaniem. Oprócz euthyrox. To zmniejsze przyjowanie b12. Dziękuję za odpowiedźPowinnaś podnieść ferrytyne czyli zakwaszać się w momencie przyjmowania żelaza(jeśli przyjmujesz). Żelazo lekko podwyższone, nie trzeba tym się przejmować. Możliwe ze chłoniesz jak ja ze wszystkiego, popatrz czy Twoje suple nie mają otoczki z tlenku żelaza bo to też podnosi jego poziom. Jeśli ferrytyna jest nisko a żelazo wysoko to nie jest to groźne bo pytałam hematologa. A jeśli chodzi o przekroczona b12 pewnie nie odstawiłaś przed badaniem, a jeśli odstawiłaś to bierz co 2 lub 3 dzień dawkę.
No ja to bym już test zrobiła trzymam kciuki!U mnie taka sytuacja, ze we wtorek powinnam dostać plamienie przed okresem, a tu czysto, pierwszy raz bo poprzednio nawet jak zachodziłam w ciąże to miałam plamienie. Jutro albo pojutrze powinnam dostać okres. I w sumie może nic w tym dziwnego, ale pierwszy raz tez mam tak wysoka temp i z każdym dniem rośnie. Dziś 36,87
Zobacz załącznik 1182927
Ty nie bądź taka hop do przoduTy nie patrz na tempe tylko testuj
Nie przyszło mi powiadomienie.Co tam u Ciebie słychać? Wywoływałam Cię już [emoji14]
Ja jestem już po @ od ponad miesiąca biorę witaminy plus acard wróciłam również do miositogynu i maz też bierze witaminki. Może zaczniemy powoli działać [emoji28]
@mohaaa Ty rozpocznij dwa a kreskami i polecimy pokolei [emoji23]
A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie [emoji28]Ćwiczę dużo na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?
To zaciskam już dzisiaj mocno kciuki i czekam na dobre wiadomości[emoji846]@młoda1994 jutro bądź pojutrze powinnam dostać okres, ale jutro robię test, bo w weekend nie będę miała możliwości
Nie spadnie ja i zapewne inne dziewczyny nie pozwolą jej spaść na dół[emoji6]No i test pod warunkiem, ze temp jutro nie spadnie
Suple odradzam, tym bardziej podczas starań. Zdrowe jedzonko i ruch. Ja też walczę od ponad roku, raz jest lepiej raz gorzej ale jakoś leci powoli waga w dół [emoji4] Polecam akademie płodności, dieta płodnościowa, zdrowa, pyszna, warto spróbować [emoji4]
A tak z innej beczki dziewczyny jak najlepiej i najszybciej zrzucić kilka kg? Jakieś pomysły? Ogólnie mam pracę siedzącą. Staram się jesz co 3-4h, a du... rosnie [emoji28] Zaczęłam ćwiczyć na orbitreku wieczorami. Coś jeszcze doradzicie? Jakieś suplementy?