reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

M
[mention]Charlotte21 [/mention] nie narzekaj bo bluźnisz [emoji23] Jazda bez trzymanki zaczyna się jak dziecko się porusza [emoji23] U nas w pt na 10mscy pierwszy nieśmiały krok, a dzisiaj cały czas łapie równowagę i robi po kilka [emoji33] Cieszę się że już wieczór i śpi [emoji23]
Gotuję jak śpi, odkurzam jak drze się w łóżeczku [emoji85] a ogarniam mieszkanie po całym dniu dopiero jak mąż wróci z pracy. Pobijcie mnie [emoji23]

[mention]Paula919191 [/mention] śliczna Marcelinka [emoji7] Na kolki najlepszy jest czas... Nie pomogę ze specyfikami bo dziewczynki na szczęście nie miały... Ale słyszałam że sab simplex najlepszy.
Masz racje 🤭 na razie lezy na macie 😃 małe dzieci maly probkem duze dzieci duzy problem. A z tym oknem życia to jest cala historia. 😄😃 rodzilam na Bogucicach w Katowicach. W rankingach zbiera miano najniebezpieczniejszej dzielnicy. No i jest tam okno zycia. 😃 ja Malutka miala moze z tydzien i ja malo ogarniałam o co jej chodzi. I nie chciala jesc piersi. To wkurzykam się i powiedzialam że musi jesc bo ja do okna zycia zaniosę. A to nie daleko 😇🥰 śmiechu bylo. Musiały mi nerwy popuścić.
A tak to nie wyobrazam sobie zycia bez niej. 😄

Sab simplex bierze i nie działają ale może ten lefax spróbujemy w takim razie skoro polecasz

Urodziła się 57 cm szukają czy coś do przodu poszło to nie wiem, dziś wazona to już 4kg 😃,
Ojjj tak z dziećmi to nawet wypicie kawy ciężko zaplanować haha
Długaśna! Ja sienrodzilam 59 cm i 3.5 kg. Podobno szczurek bylam. Myslalam ze Miłka rez będzie dluga. A tutaj klops 54 cm i 3600. 😑😑 ale nadgania teraz. Ostatnio u oediatry mierzona była jakis czas temu i miala 62 cm, przerazona pediatra powiedziala do położnej "wpisz lepiej 60 cm". A juz teraz ma prawoe 70. 🤔 ale czy to dużo na 4 miesieczne dziecko to nie wiem tyle ,że przy tej dlugosx wazy tylko 5700. Juz sie zastanawiam czy nie sprawdzić wędzidełka. (Chocia, język dlugi i wyciaga za brodę ). Bo ciagle je i szczupla.

reklama
Dziewczyny melduje, że wyniki męża są już niemalże idealne. Testosteron jest prawie 800 przy górnej granicy. Jestem przeszczesliwa 😍 może powoli wszystko wróci do normy. Jutro wizyta pewnie lekarz odstawi zastrzyki i może zaczniemy działać 😁😁😁
Trzymajcie za nas kciuki 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

@Paula919191 jaka ona urocza i widać ruchliwa dziewczynka 😁🥰🥰 buziaczki 😘
Oj tak ! Wyszlo słońce zza chmur. Najwyższy czas na was ! Strasznie mocno bede o was myslec 😄☺ super wyniki.

Dziewczyny melduje, że wyniki męża są już niemalże idealne. Testosteron jest prawie 800 przy górnej granicy. Jestem przeszczesliwa [emoji7] może powoli wszystko wróci do normy. Jutro wizyta pewnie lekarz odstawi zastrzyki i może zaczniemy działać [emoji16][emoji16][emoji16]
Trzymajcie za nas kciuki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@Paula919191 jaka ona urocza i widać ruchliwa dziewczynka [emoji16][emoji3059][emoji3059] buziaczki [emoji8]
Wspaniale wiadomości!! Trzymam kciuki za lekarza

Dziewczyny melduje, że wyniki męża są już niemalże idealne. Testosteron jest prawie 800 przy górnej granicy. Jestem przeszczesliwa 😍 może powoli wszystko wróci do normy. Jutro wizyta pewnie lekarz odstawi zastrzyki i może zaczniemy działać 😁😁😁
Trzymajcie za nas kciuki 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Super wiadomość! Trzymam kciuki i powodzenia 😁

Trzymajcie za nas kciuki 🙏🙏🙏❤❤❤

Powodzenia, trzymam kciuki🤞☺️

M
Masz racje 🤭 na razie lezy na macie 😃 małe dzieci maly probkem duze dzieci duzy problem. A z tym oknem życia to jest cala historia. 😄😃 rodzilam na Bogucicach w Katowicach. W rankingach zbiera miano najniebezpieczniejszej dzielnicy. No i jest tam okno zycia. 😃 ja Malutka miala moze z tydzien i ja malo ogarniałam o co jej chodzi. I nie chciala jesc piersi. To wkurzykam się i powiedzialam że musi jesc bo ja do okna zycia zaniosę. A to nie daleko 😇🥰 śmiechu bylo. Musiały mi nerwy popuścić.
A tak to nie wyobrazam sobie zycia bez niej. 😄

Długaśna! Ja sienrodzilam 59 cm i 3.5 kg. Podobno szczurek bylam. Myslalam ze Miłka rez będzie dluga. A tutaj klops 54 cm i 3600. 😑😑 ale nadgania teraz. Ostatnio u oediatry mierzona była jakis czas temu i miala 62 cm, przerazona pediatra powiedziala do położnej "wpisz lepiej 60 cm". A juz teraz ma prawoe 70. 🤔 ale czy to dużo na 4 miesieczne dziecko to nie wiem tyle ,że przy tej dlugosx wazy tylko 5700. Juz sie zastanawiam czy nie sprawdzić wędzidełka. (Chocia, język dlugi i wyciaga za brodę ). Bo ciagle je i szczupla.
Przybiera na wadze moim zdaniem dobrze, ale jak tak rósnie to nie oczekuj że będzie kluska, bo musiałaby ważyć 10 kg 🤣🤣 jeśli chcesz to sprawdź wedzidelko, ale moim zdaniem je wystarczająco :) A dużo je w nocy? Bo Wiki też była chudzina, a potem zaczęła jeść nocą i nadrobila wagę do pulpeta 🤣🤣

Dziewczyny melduje, że wyniki męża są już niemalże idealne. Testosteron jest prawie 800 przy górnej granicy. Jestem przeszczesliwa [emoji7] może powoli wszystko wróci do normy. Jutro wizyta pewnie lekarz odstawi zastrzyki i może zaczniemy działać [emoji16][emoji16][emoji16]
Trzymajcie za nas kciuki [emoji120][emoji120][emoji120][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@Paula919191 jaka ona urocza i widać ruchliwa dziewczynka [emoji16][emoji3059][emoji3059] buziaczki [emoji8]
Cudowna wiadomość [emoji2956]
Trzymam kciuki mocno mocno [emoji1696][emoji8]

reklama
Przybiera na wadze moim zdaniem dobrze, ale jak tak rósnie to nie oczekuj że będzie kluska, bo musiałaby ważyć 10 kg 🤣🤣 jeśli chcesz to sprawdź wedzidelko, ale moim zdaniem je wystarczająco :) A dużo je w nocy? Bo Wiki też była chudzina, a potem zaczęła jeść nocą i nadrobila wagę do pulpeta 🤣🤣
Dzieki za słowa otuchy. Czasem sie martwie jej waga. Ale ja jako dziecko podobno bylam identyczna. 😁chuda i dluga. Od strony meza kobietki wysokie, nie ma niższej niż 175 cm. A raczej blisko 180. Ja sama 176, maz 188 ale to raczej w granicach normy. ☺
Nocami je. Dzisiaj np o 22, 2, 4, 6 🤭 ale to raczej jest ciumcianie. Moze wszystko przez to ze jest taka ruchliwa. Zywiolowa. ? Albo geny. Dziadki tez do niskich nie należą.
Tez mi sie wydaje ze wędzidełko ok. Probowalam ja przystawiac czesciej to tylko zle piers lapala i powietrze lewe ssala. 🤷‍♀️ no ale przez parę dni ciagle waga stała w wmiejsc 5660 i na drugi dzień juz 5710. Takze skokowo idzie.😁 silu jest, z kupa troche problem. Ale tak to nie jest maruda. Wiec taki chyba jej urok. ☺

Do góry