Charlotte21
Fanka BB :)
M
A tak to nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Masz racje na razie lezy na macie małe dzieci maly probkem duze dzieci duzy problem. A z tym oknem życia to jest cala historia. rodzilam na Bogucicach w Katowicach. W rankingach zbiera miano najniebezpieczniejszej dzielnicy. No i jest tam okno zycia. ja Malutka miala moze z tydzien i ja malo ogarniałam o co jej chodzi. I nie chciala jesc piersi. To wkurzykam się i powiedzialam że musi jesc bo ja do okna zycia zaniosę. A to nie daleko śmiechu bylo. Musiały mi nerwy popuścić.[mention]Charlotte21 [/mention] nie narzekaj bo bluźnisz [emoji23] Jazda bez trzymanki zaczyna się jak dziecko się porusza [emoji23] U nas w pt na 10mscy pierwszy nieśmiały krok, a dzisiaj cały czas łapie równowagę i robi po kilka [emoji33] Cieszę się że już wieczór i śpi [emoji23]
Gotuję jak śpi, odkurzam jak drze się w łóżeczku [emoji85] a ogarniam mieszkanie po całym dniu dopiero jak mąż wróci z pracy. Pobijcie mnie [emoji23]
[mention]Paula919191 [/mention] śliczna Marcelinka [emoji7] Na kolki najlepszy jest czas... Nie pomogę ze specyfikami bo dziewczynki na szczęście nie miały... Ale słyszałam że sab simplex najlepszy.
A tak to nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Długaśna! Ja sienrodzilam 59 cm i 3.5 kg. Podobno szczurek bylam. Myslalam ze Miłka rez będzie dluga. A tutaj klops 54 cm i 3600. ale nadgania teraz. Ostatnio u oediatry mierzona była jakis czas temu i miala 62 cm, przerazona pediatra powiedziala do położnej "wpisz lepiej 60 cm". A juz teraz ma prawoe 70. ale czy to dużo na 4 miesieczne dziecko to nie wiem tyle ,że przy tej dlugosx wazy tylko 5700. Juz sie zastanawiam czy nie sprawdzić wędzidełka. (Chocia, język dlugi i wyciaga za brodę ). Bo ciagle je i szczupla.Sab simplex bierze i nie działają ale może ten lefax spróbujemy w takim razie skoro polecasz
Urodziła się 57 cm szukają czy coś do przodu poszło to nie wiem, dziś wazona to już 4kg ,
Ojjj tak z dziećmi to nawet wypicie kawy ciężko zaplanować haha