reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, jednak był błąd w laboratorium. Poprawili już. Chyba ten wynik nie jest za ciekawy. Strasznie wysoka ta insulina po 2h [emoji85] Zobacz załącznik 1153339
Wg mnie b. dobra. Ta norma z labu jest dla pomiaru na czczo. Ale na pewno wypowiedzą się jeszcze dziewczyny z IO. P.S. masz tak samo na imię jak moja córka, a w sumie ja na żywo nie znam żadnej innej Marleny ;)

Wg mnie b. dobra. Ta norma z labu jest dla pomiaru na czczo. Ale na pewno wypowiedzą się jeszcze dziewczyny z IO. P.S. masz tak samo na imię jak moja córka, a w sumie ja na żywo nie znam żadnej innej Marleny ;)
Och ja tak nie lubiłam tego swojego imienia. Ale teraz jak jestem starsza to doceniam że takie rzadko spotykane ☺
Kochana ja po 2 h miałam 197 w zeszłym roku.
Oj, no to faktycznie sporo. Myślałam że ten mój wynik już jest wysoki 😋 a jak się leczysz? Dieta? Tabletki?

Och ja tak nie lubiłam tego swojego imienia. Ale teraz jak jestem starsza to doceniam że takie rzadko spotykane [emoji5]

Oj, no to faktycznie sporo. Myślałam że ten mój wynik już jest wysoki [emoji39] a jak się leczysz? Dieta? Tabletki?
Dieta meta i berberyna. Ale waga nie leci w dół. Jedynie co to dobrze się czuje

Dieta meta i berberyna. Ale waga nie leci w dół. Jedynie co to dobrze się czuje
Oj, ja nie przybrałam jakoś super dużo ale wszystkie spodnie które miałam rok temu dobre teraz leżą w kącie. Muszę się też wziąć za siebie i ogólnie jakoś zdrowiej zacząć jeść żeby więcej witamin sobie dostarczać 🙈 w czwartek mam konsultacje z endokeynologiem, ciekawe co powie na ten mój wynik. A jeszcze wcześniej we wtorek z rodzinnym.

Oj, ja nie przybrałam jakoś super dużo ale wszystkie spodnie które miałam rok temu dobre teraz leżą w kącie. Muszę się też wziąć za siebie i ogólnie jakoś zdrowiej zacząć jeść żeby więcej witamin sobie dostarczać [emoji85] w czwartek mam konsultacje z endokeynologiem, ciekawe co powie na ten mój wynik. A jeszcze wcześniej we wtorek z rodzinnym.
Oby ci się udało tak jak masz w planach. U mnie z waga koszmar od kilku lat. Kiedyś 56kg a teraz byś się mnie wystraszyła [emoji1787]

Dziewczyny, jednak był błąd w laboratorium. Poprawili już. Chyba ten wynik nie jest za ciekawy. Strasznie wysoka ta insulina po 2h 🙈 Zobacz załącznik 1153339
Po 2h wynik powinien być zbliżony do wyniku na czczo, A jest 3xwyzszy. Nie jest to dobry wynik. Szkoda że nie masz wyniku po godzinie, byłby jaśniejszy obraz. Cukier masz już niższy niż na czczo, a insulina dalej Ci to będzie zbijac. Mam taka sama insulinę. Na czczo koło 9, po 1h 44 a po 2h 25. Tylko że lekarz rodzinny olal temat bo mam cukier w normie. A ja czuje że coś nie tak. Nie mogę schudnąć mimo diety, ćwiczeń itp

Po 2h wynik powinien być zbliżony do wyniku na czczo, A jest 3xwyzszy. Nie jest to dobry wynik. Szkoda że nie masz wyniku po godzinie, byłby jaśniejszy obraz. Cukier masz już niższy niż na czczo, a insulina dalej Ci to będzie zbijac. Mam taka sama insulinę. Na czczo koło 9, po 1h 44 a po 2h 25. Tylko że lekarz rodzinny olal temat bo mam cukier w normie. A ja czuje że coś nie tak. Nie mogę schudnąć mimo diety, ćwiczeń itp
No ja coś czuje ze u mnie rodzinny też oleje temat. Dlatego liczę że endokrynolog przejmie się tym bardziej... Obym się nie przeliczyła. Ja chce w końcu znajsc przyczynę czemu ciągle jestem taka senna. Mam wrażenie że tracę połowę życia na spanie. Codziennie drzemki po pracy a potem i tak chodzę jak zombie i muszę się zmuszać do każdej czynności

No ja coś czuje ze u mnie rodzinny też oleje temat. Dlatego liczę że endokrynolog przejmie się tym bardziej... Obym się nie przeliczyła. Ja chce w końcu znajsc przyczynę czemu ciągle jestem taka senna. Mam wrażenie że tracę połowę życia na spanie. Codziennie drzemki po pracy a potem i tak chodzę jak zombie i muszę się zmuszać do każdej czynności
Ja też myślałam że moje zmęczenie i senność jest spowodowana złymi wynikami cukrów ale u mnie to nie był powód. Od kad zażywam wit d3 10000jm wstaje pełna Energi bez zmęczenia nie jestem senna. Może warto zbadać wit d3? [emoji848]ona też jest bardzo ważna i odpowiedzialna za senność i zmęczenie.

reklama
Do góry