reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, jednak był błąd w laboratorium. Poprawili już. Chyba ten wynik nie jest za ciekawy. Strasznie wysoka ta insulina po 2h [emoji85] Zobacz załącznik 1153339
Wg mnie b. dobra. Ta norma z labu jest dla pomiaru na czczo. Ale na pewno wypowiedzą się jeszcze dziewczyny z IO. P.S. masz tak samo na imię jak moja córka, a w sumie ja na żywo nie znam żadnej innej Marleny ;)

Wg mnie b. dobra. Ta norma z labu jest dla pomiaru na czczo. Ale na pewno wypowiedzą się jeszcze dziewczyny z IO. P.S. masz tak samo na imię jak moja córka, a w sumie ja na żywo nie znam żadnej innej Marleny ;)
Och ja tak nie lubiłam tego swojego imienia. Ale teraz jak jestem starsza to doceniam że takie rzadko spotykane ☺
Kochana ja po 2 h miałam 197 w zeszłym roku.
Oj, no to faktycznie sporo. Myślałam że ten mój wynik już jest wysoki 😋 a jak się leczysz? Dieta? Tabletki?

Och ja tak nie lubiłam tego swojego imienia. Ale teraz jak jestem starsza to doceniam że takie rzadko spotykane [emoji5]

Oj, no to faktycznie sporo. Myślałam że ten mój wynik już jest wysoki [emoji39] a jak się leczysz? Dieta? Tabletki?
Dieta meta i berberyna. Ale waga nie leci w dół. Jedynie co to dobrze się czuje

Dieta meta i berberyna. Ale waga nie leci w dół. Jedynie co to dobrze się czuje
Oj, ja nie przybrałam jakoś super dużo ale wszystkie spodnie które miałam rok temu dobre teraz leżą w kącie. Muszę się też wziąć za siebie i ogólnie jakoś zdrowiej zacząć jeść żeby więcej witamin sobie dostarczać 🙈 w czwartek mam konsultacje z endokeynologiem, ciekawe co powie na ten mój wynik. A jeszcze wcześniej we wtorek z rodzinnym.

Oj, ja nie przybrałam jakoś super dużo ale wszystkie spodnie które miałam rok temu dobre teraz leżą w kącie. Muszę się też wziąć za siebie i ogólnie jakoś zdrowiej zacząć jeść żeby więcej witamin sobie dostarczać [emoji85] w czwartek mam konsultacje z endokeynologiem, ciekawe co powie na ten mój wynik. A jeszcze wcześniej we wtorek z rodzinnym.
Oby ci się udało tak jak masz w planach. U mnie z waga koszmar od kilku lat. Kiedyś 56kg a teraz byś się mnie wystraszyła [emoji1787]

Dziewczyny, jednak był błąd w laboratorium. Poprawili już. Chyba ten wynik nie jest za ciekawy. Strasznie wysoka ta insulina po 2h 🙈 Zobacz załącznik 1153339
Po 2h wynik powinien być zbliżony do wyniku na czczo, A jest 3xwyzszy. Nie jest to dobry wynik. Szkoda że nie masz wyniku po godzinie, byłby jaśniejszy obraz. Cukier masz już niższy niż na czczo, a insulina dalej Ci to będzie zbijac. Mam taka sama insulinę. Na czczo koło 9, po 1h 44 a po 2h 25. Tylko że lekarz rodzinny olal temat bo mam cukier w normie. A ja czuje że coś nie tak. Nie mogę schudnąć mimo diety, ćwiczeń itp

Po 2h wynik powinien być zbliżony do wyniku na czczo, A jest 3xwyzszy. Nie jest to dobry wynik. Szkoda że nie masz wyniku po godzinie, byłby jaśniejszy obraz. Cukier masz już niższy niż na czczo, a insulina dalej Ci to będzie zbijac. Mam taka sama insulinę. Na czczo koło 9, po 1h 44 a po 2h 25. Tylko że lekarz rodzinny olal temat bo mam cukier w normie. A ja czuje że coś nie tak. Nie mogę schudnąć mimo diety, ćwiczeń itp
No ja coś czuje ze u mnie rodzinny też oleje temat. Dlatego liczę że endokrynolog przejmie się tym bardziej... Obym się nie przeliczyła. Ja chce w końcu znajsc przyczynę czemu ciągle jestem taka senna. Mam wrażenie że tracę połowę życia na spanie. Codziennie drzemki po pracy a potem i tak chodzę jak zombie i muszę się zmuszać do każdej czynności

No ja coś czuje ze u mnie rodzinny też oleje temat. Dlatego liczę że endokrynolog przejmie się tym bardziej... Obym się nie przeliczyła. Ja chce w końcu znajsc przyczynę czemu ciągle jestem taka senna. Mam wrażenie że tracę połowę życia na spanie. Codziennie drzemki po pracy a potem i tak chodzę jak zombie i muszę się zmuszać do każdej czynności
Ja też myślałam że moje zmęczenie i senność jest spowodowana złymi wynikami cukrów ale u mnie to nie był powód. Od kad zażywam wit d3 10000jm wstaje pełna Energi bez zmęczenia nie jestem senna. Może warto zbadać wit d3? [emoji848]ona też jest bardzo ważna i odpowiedzialna za senność i zmęczenie.

reklama
Do góry