reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było, w ogóle powiadomienia mi się nie pokazują 🙄 mam nadzieję że u Was wszystko w porzadeczku!
U nas mała zrobiła się mocno absorbująca, zaczęło się ogarnianie chrzcin, wizyty u lekarza, fizjoterapeuty, szczepienia, itd.

@Paula919191 jak tam Kochana? Jak się czujesz? ❤️
No zdecydowanie ucichlas!! 🙈 dobrze ze znalazłaś czas by na chwile die pokazać.
Pokaz Zuzie 💋💋to ju, duża pannica. Czemu do fizjo? Coś z napięciem lub asymetria? 🤔

reklama
No zdecydowanie ucichlas!! 🙈 dobrze ze znalazłaś czas by na chwile die pokazać.
Pokaz Zuzie 💋💋to ju, duża pannica. Czemu do fizjo? Coś z napięciem lub asymetria? 🤔
Hehe, obiecuje poprawę! :)

Wczoraj Zuzka skonczyla 12 tygodni 🥰 Szogun niesamowity, śmieszek taki. Rośnie jak na drożdżach, w 4 tygodnie wyciągnęło ją 7 cm! 🙈
Dzisiejszy zaciesz po pobudce 🙈😆
IMG_20200714_093914.jpg

Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było, w ogóle powiadomienia mi się nie pokazują 🙄 mam nadzieję że u Was wszystko w porzadeczku!
U nas mała zrobiła się mocno absorbująca, zaczęło się ogarnianie chrzcin, wizyty u lekarza, fizjoterapeuty, szczepienia, itd.

@Paula919191 jak tam Kochana? Jak się czujesz? ❤️
A dzięki że pytasz :) dziś właśnie odwiedziłam szpital bo byłam na wizycie i p. Doktor zaniepokoiło wysokie tętno u małej bo do 180skakalo. Dała skierowanie do szpitala ale pojechałam , zrobiło mi ktg, wyszło ksiazkowo, na usg też wszystko dobrze więc jestem spowrotem w domu :) poza tym czuje sie całkiem nieźle ;)
A Twoja malutka widzę rośnie jak na drożdżach a jaki uśmiech 😁😁😁

A dzięki że pytasz :) dziś właśnie odwiedziłam szpital bo byłam na wizycie i p. Doktor zaniepokoiło wysokie tętno u małej bo do 180skakalo. Dała skierowanie do szpitala ale pojechałam , zrobiło mi ktg, wyszło ksiazkowo, na usg też wszystko dobrze więc jestem spowrotem w domu :) poza tym czuje sie całkiem nieźle ;)
Miałam taka sama sytuacje. W 40+1 miała wysokie tetno i malutkiej. Kazali jechać do szpitala. W szpitalu dobre wyniki ale mnie zostawili na 3 dni. Potem wypis. 3 dni w domu i poszłam już po terminie rodzic 😊 przed ktg wypiłam kawę i trochę coli. Prawdopodobnie to było przyczyną 🙈

Hehe, obiecuje poprawę! :)

Wczoraj Zuzka skonczyla 12 tygodni 🥰 Szogun niesamowity, śmieszek taki. Rośnie jak na drożdżach, w 4 tygodnie wyciągnęło ją 7 cm! 🙈
Dzisiejszy zaciesz po pobudce 🙈😆
Zobacz załącznik 1148291
12 tygodni. 🙄 kiedy to zleciało. Moja dzisiaj kończy 8 🙈 7 cm to super wynik. ! A sama mala mierzysz?
Taka pobudka to aż żyć sie chce 💋💋💋

No to super ❤️ przypomnij mi, na kiedy masz termin? Coś koło 20 sierpnia mi świta.. 😉

Oj Zuzinek jak się uśmiechnie to miękną mi kolana, ale ma też takie dni, że jest mała menda 😆 ma charakterek... Ja nie wiem, @roki1991, Wiki też taka charakterna? 😆
Miałam taka sama sytuacje. W 40+1 miała wysokie tetno i malutkiej. Kazali jechać do szpitala. W szpitalu dobre wyniki ale mnie zostawili na 3 dni. Potem wypis. 3 dni w domu i poszłam już po terminie rodzic 😊 przed ktg wypiłam kawę i trochę coli. Prawdopodobnie to było przyczyną 🙈

12 tygodni. 🙄 kiedy to zleciało. Moja dzisiaj kończy 8 🙈 7 cm to super wynik. ! A sama mala mierzysz?
Taka pobudka to aż żyć sie chce 💋💋💋
Nie mam pojęcia kiedy to zleciało 🙄
Ostatnio pediatra mierzyła, a my ostatnio w domu, bo z dnia na dzień wyszły jej żebra na wierzch i się wystraszyłam a potem jakoś tak patrzyliśmy na nią i jakąś taka długa się wydawała i miarka kilka podejść zrobiliśmy i za każdym razem to samo wyszło 🤭
Będzie Żmija wysoka, po tatusiu. I dobrze :)

@mohaaa a jak u Was? Testujesz jakoś na dniach, czy już po?

Nie mam sił walczyć, mam ponad 50 stron do nadrobienia i chyba nie dam rady przebrnąć przez to 😉

No to super ❤️ przypomnij mi, na kiedy masz termin? Coś koło 20 sierpnia mi świta.. 😉

Oj Zuzinek jak się uśmiechnie to miękną mi kolana, ale ma też takie dni, że jest mała menda 😆 ma charakterek... Ja nie wiem, @roki1991, Wiki też taka charakterna? 😆

Nie mam pojęcia kiedy to zleciało 🙄
Ostatnio pediatra mierzyła, a my ostatnio w domu, bo z dnia na dzień wyszły jej żebra na wierzch i się wystraszyłam a potem jakoś tak patrzyliśmy na nią i jakąś taka długa się wydawała i miarka kilka podejść zrobiliśmy i za każdym razem to samo wyszło 🤭
Będzie Żmija wysoka, po tatusiu. I dobrze :)

@mohaaa a jak u Was? Testujesz jakoś na dniach, czy już po?

Nie mam sił walczyć, mam ponad 50 stron do nadrobienia i chyba nie dam rady przebrnąć przez to 😉
Termin z usg prenatalnego mam na 22sierpnia i go się trzymam :) nie chciałabym przenosić, szczerze to wolałabym urodzić w okolicach 39tygodnia ale zobaczymy :)

Termin z usg prenatalnego mam na 22sierpnia i go się trzymam :) nie chciałabym przenosić, szczerze to wolałabym urodzić w okolicach 39tygodnia ale zobaczymy :)
Tez chciałam w 39 tc 😄 ale Miłka zdecydowała ze wyjdzie w 41w tc 😁ale życzę Ci aby urodziła się kiedy chcesz. Nie dłuży ci się ta końcówka? Ja to istatnie 3vtygodnie czułam jakbym pol ciąży jeszcze chodzila 🙂 mimo ze bardzo dobrze się czułam.

reklama
Tez chciałam w 39 tc 😄 ale Miłka zdecydowała ze wyjdzie w 41w tc 😁ale życzę Ci aby urodziła się kiedy chcesz. Nie dłuży ci się ta końcówka? Ja to istatnie 3vtygodnie czułam jakbym pol ciąży jeszcze chodzila 🙂 mimo ze bardzo dobrze się czułam.
No właśnie mam podobnie! Czuje się dobrze ale czas dłuży się niemiłosiernie, chyba juz mam taką silna chęć żeby ona była z nami po tej stronie że sama sobie źle tym robię 😅

Do góry